Hoppa till innehåll

Ekonomikonsult

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Arbetar du som ekonomikonsult och söker att stärka ditt nätverk eller är ute efter ditt nästa uppdrag? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. På Randstad Finance arbetar vi specialiserat med konsulter och rekrytering inom ekonomiområdet. Vi har idag ett stort nätverk av ekonomer, men då vi löpande får in nya konsultuppdrag vill vi stärka vårt kontaktnät med ytterligare kompetenta och erfarna konsulter. Vi söker nu dig som driver ditt eget konsultbolag och som proaktivt vill komma i kontakt med oss för att hitta ditt nästa uppdrag. 

Ansvarsområden

Våra kunder söker kompetens inom en mängd områden och tjänster. Några av de roller våra kunder ofta efterfrågar är:

  • Ekonomichef
  • CFO
  • Business Control
  • Redovisningschef
  • Koncernredovisning

Kvalifikationer

  • Kandidatexamen inom ekonomi eller liknande
  • Erfarenhet från liknande uppdrag
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser att du har god vana av att arbeta i olika verksamheter och branscher där du haft specialiserade eller ledande roller inom ekonomiområdet. Har du exempelvis erfarenhet av att arbeta som CFO, ekonomichef, koncernredovisare eller controller har vi löpande uppdrag hos våra kunder som kommer att passa dig. 

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se