Hoppa till innehåll

Digital Solution Developer

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Är du Intresserad av produktutveckling och vill bli en del av ett dynamiskt team som gör skillnad för fordonsindustrins olika-team? Ansök idag och var med på vår transformationsresa mot den digitala framtiden! Randstad digital söker nu efter en Digital Solution Developer som vill ansluta till ett drivet team. Teamet samarbetar nära med ledande enheter för att säkerställa att produkterna integreras med andra applikationer och möter de högsta kraven inom branschen. Företagets mål är att utöka användarbas genom att kontinuerligt implementera nya innovationer och teknologier.

Randstad Digital är din karriärpartner inom IT och digital transformation. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Som din karriärpartner tillämpar vi vår talangcentrerade strategi som sätter din utveckling i fokus, vilket hjälper dig att uppnå din fulla potential och öppnar upp för nya spännande karriärmöjligheter. Är du intresserad av att hoppa på denna resa framåt? Ansök då snarast till elin.karstensson@randstad.se eller till Emma på  emma.johansson@randstad.se. Observera att du behöver vara tillgänglig inom 1 till 2 månader. Intervjuer och återkoppling kommer ske mellan v.33 -v.34.

Ansvarsområden

  • Prioritera och genomför arbetsuppgifter baserat på de riktlinjer som finns.
  • Samarbeta nära för att säkerställa rätt funktionalitet.
  • Planera och implementera teknisk design och utveckling.
  • Driva hela livscykeln för produkterna från design till support.
  • Kommunicera transparent både internt och externt.
  • Dela kunskap och bästa praxis inom teamet.

I rollen som Digital Solution Developer är förmågan att kommunicera effektivt och vara lösningsorienterad helt central. Du kommer samarbeta nära med olika intressenter för att säkerställa att våra digitala lösningar uppfyller kraven och behoven. Att vara tydlig i din kommunikation och att aktivt söka och implementera lösningar är avgörande för att övervinna utmaningar och leverera framgångsrika projekt.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av webbutveckling och teknologier som .NET, Angular, Vue.JS, SQL, Azure.
  • Kunskap inom Test Driven Development och verktyg som JIRA, Confluence, Azure DevOps.
  • Säkerhetskunskaper och molnbaserad erfarenhet, särskilt Azure.
  • Tillväxtinriktad med starkt Agile och Scrum-kunnande.
  • Passion för DevOps, automatisering och kontinuerlig förbättring.
  • Utvecklad kommunikationsförmåga och öppen för innovation.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se