Hoppa till innehåll

Design Studio Engineer

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Randstad Digital söker nu efter en erfaren ingenjör för att tillhandahålla övergripande ingenjörsstöd till ett Produktdesignteam genom alla faser av produktdesignprocessen, inklusive avancerad design och avancerad teknik.

Randstad Digital är din karriärpartner inom IT och digital transformation. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Som din karriärpartner tillämpar vi vår talangcentrerade strategi som sätter din utveckling i fokus, vilket hjälper dig att uppnå din fulla potential och öppnar upp för nya spännande karriärmöjligheter. Ansök senast 2024-08-29 på www.randstad.se. Har du frågor, kontakta emma.johansson@randstad.se eller elin.karstensson@randstad.se. För oss är det viktigt att all kompetens och färdigheter på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald. Observera att du behöver vara tillgänglig inom 1 till 2 månader. Intervjuer och återkoppling kommer ske mellan v.33-v.34.

Ansvarsområden

  • Säkerställa att ingenjörs- och designkrav för projekt förstås, ifrågasätts och delas inom Produktdesign och Teknik.
  • Stödja studions arbete och säkerställa korrekt teknisk och geometrisk status för fysiska modeller, mockups och ergonomiska modeller.
  • Säkerställa en helhetssyn genom att balansera krav mellan teknik och design genom att ligga i framkant av ingenjörstrender, systemverktyg, verktyg och utvecklingsprocesser.
  • Säkerställa att leveranser från Produktdesign håller nödvändig teknisk kvalitet.
  • Stötta juniora teammedlemmar och kollegor.
  • Vara en förebild för livslångt lärande, dela kunskap och utveckla andra som tränare och/eller coach.
  • Fördjupa sig inom sitt eget område, men också bygga en bredare T-formad profil.
  • Utveckla inflytande och arbeta självsäkert inom det bredare nätverket inom fordonsindustrin.
  • Tydligt artikulera hur man skapar värde inom sitt område för produktutveckling och affärsenheter.

Kvalifikationer

  • Avancerad kunskap som vanligtvis erhålls genom utbildning och arbetslivserfarenhet (positionen kräver normalt 5 års relevant erfarenhet).
  • Erfarenhet av att stödja design- och ingenjörsteam genom alla faser av produktdesignprocessen.
  • Stark förmåga att balansera tekniska och designmässiga krav.
  • Förmåga att leda och inspirera teammedlemmar samt att vara en mentor och coach.
  • Erfarenhet av att arbeta inom fordonsindustrin och förståelse för dess unika utmaningar och möjligheter.

Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara en del av ett dynamiskt team och att bidra till att forma framtiden för fordonsdesign och -teknik. Om du är en driven och passionerad ingenjör med en vilja att dela kunskap och utveckla dig själv och andra, vill vi gärna höra från dig!

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se