Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Mekaniker

Partille Skog & Trädgård AB söker en mekaniker till vår verkstad. Vi är en av Göteborgs främsta servande fackhandel inom skog och trädgård. I vår butik hittar du ett brett sortiment av maskiner men även tillbehör och annat som hör skog och trädgårdar till. Vi har en fullskalig verkstad där vi reparerar maskiner från marknadens alla ledande varumärken. Vi strävar efter nöjda kunder och att kunna erbjuda en hög servicegrad. Hos oss sätter vi alltid kunden i fokus!

Partille Skog & Trädgård är en arbetsplats som vill framåt och som strävar att alltid ligga i framkant när det gäller miljö, kompetens, kunskap och servicegrad.

I verkstaden hanteras maskiner från motorsågar, lövblåsar till större åkgräsklippare. Både bensin, diesel och batteridrivna modeller förekommer.

Arbetet är självständigt och krav ställs på att du är strukturerad, självgående men även kan samarbeta väl med dina kollegor. Kundkontakt förekommer och även viss försäljning av nya maskiner samt reservdelar till både konsumenter och företag.

Följande kompetenser är eftersträvansvärda

- Kunnig inom produktsegmentet

- B-körkort (BE är önskvärt men ej krav)

- Motorsågskörkort

- Goda officekunskaper

- Goda kunskaper i svenska

Arbetstiderna varierar mellan 0700-1800 vardagar samt att det under högsäsong förekommer visst helgarbete enligt schema.

Som person har du lätt att samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser service som en självklarhet. Du har ett tekniskt intresse och ser kunskap som något roligt och stimulerande.

Lön och tillträde: Lön enligt kollektivavtal samt tillträde enligt ök.

Välkommen med din ansökan senast den 31:a augusti till fredrik@partilleskog.se, vid frågor kontakta Fredrik på 031-375 78 00. Vi kommer jobba löpande med intervjuer vilket kan medföra att tjänsten är tillsatt innan sista ansökningsdatum.

www.partilleskog.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsfirmor etc.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se