Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett kvällsjobb i en trevlig arbetsmiljö där du får möjlighet at jobba med montering av  finmekaniska moment? Vill du samtidigt arbeta någon som förbättrar människors livskvalitet? Då har vi det perfekta jobbet för dig. 

 

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du arbeta med montering produkter som förbättrar människors livskvalitet. Arbetet utförs i en produktion med god arbetsmiljö och ergonomiska arbetsställningar. Arbetsmomenten är av finmekanisk karaktär och det krävs att du är lite fingerfärdig och har en känsla för detaljer. Arbetsmomentet bedrivs vid din arbetsstation  och du kommer att arbeta med en komplett ritning och montering av en produkt. Arbetsplatsen

 

Kvalifikationer:
  • Engagerad och intresserad att lära sig
  • Erfarenhet montering i arbetslivet eller privat. 
  •  ESD utbildning meriterande
  • Meriterande med erfarenhet av ritningsläsning eller elektronikmontering

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är självgående och ansvarsfull. Din förmåga att vara en problemlösare med god analytisk förmåga kommer att vara avgörande. Vi värdesätter en hög grad av energi och engagemang för att upprätthålla hög produktionskvalitet. Din flexibilitet och förmåga att anpassa dig till förändrade arbetsuppgifter kommer att göra dig till en värdefull medlem i vårt team. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av montering men det krävs att du har viljan att lära sig. Kanske bygger du datorer eller har något annat tekniskt intresse på fritiden?

Vi ser även att du har en stark teamspirit och trivs i en samarbetsinriktad miljö. Din initiativrikedom och förmåga att arbeta effektivt under tidspress kommer att bidra till framgång. Vi värdesätter också en hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas i takt med företagets tillväxt.

 

Övrig information:

Arbetstider: Måndag-Fredag 15:30-22:30
Arbetsort: Mölnlycke
Omfattning: Heltid.

 

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande se därför till att skicka din ansökan redan idag! På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via email. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mailadress:
mirsad.fejza@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup Väst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.