Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Analytiker till Panreal // Göteborg

Publiceringsdatum
01 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Skulle du beskriva dig själv som analytisk, noggrann, kreativ och flexibel med ett stort mått av social kompetens? Vår verksamhet växer och vi söker nu en analytiker med ovan nämnda egenskaper som vill växa vidare med oss!

Din nya roll:
Vår affärsidé bygger på kompetens och samarbete. Som en del av vårt team kommer du snabbt att lära dig transaktionernas alla delar och arbeta främst med analys, där du är med och bidrar till lyckade affärer för våra kunder. Du kommer att vara i kontakt med våra uppdragsgivare och hantera en stor mängd data. Vi litar på att du har initiativförmåga och samarbetsvilja, är kreativ och professionell. I en grupp på fyra kollegor behöver du kunna ta tag i det mesta och presentera ditt arbete på ett bra sätt. Du känner dig trygg i att samla in och bearbeta information, samtidigt som du ser värdet av ett bra presentationsmaterial och att leverera i tid. Välkommen att bli en del i ett team som utmanar och utvecklas!

Det här har du med dig:
  • Utbildning med relevant inriktning såsom exempelvis finans, redovisning, entreprenörskap, industriell ekonomi
  • Några års arbetslivserfarenhet, meriterade om du jobbat inom revision.
  • En naturlig fallenhet för analys och förmåga att se från olika perspektiv
  • Noggrannhet, stor vilja att utvecklas och starkt engagemang
  • Lite humor, ödmjukhet och självdistans
  • Du kan röra dig relativt obehindrat i Excel-arken
  • Flytande i svenska och engelska

Om oss på Panreal:

Vi på Panreal vet värdet av kompetens, ansvar och långsiktiga relationer. Som en strategisk och dynamisk rådgivare levererar vi värdeskapande kunskap och resurser till våra uppdragsgivare i syfte att göra lönsamma affärer i fastighets- och kapitalmarknaden.

Hos oss välkomnas du till en miljö som inte bara erbjuder stora möjligheter att utvecklas utan också utmanar. Dagarna är fyllda av spännande arbetsuppgifter, skön stämning och framåtanda där den ena dagen sällan är den andra lik. På kontoret på Kungsgatan 46 samlas ett tajt och dedikerat team som finner glädje och inspiration i att jobba och fira tillsammans. Vi går in för att fortsätta utmana branschen, göra den bättre och som alltid leverera maximalt värde för våra kunder. Nu hoppas vi att du vill vara med och fortsätta resan med oss!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande


Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren