Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
"Har vi roligt når vi längre"

Starkt driv, entreprenöskap och glädje varje dag på jobbet genomsyrar koncernens alla bolag!

Vi på Tobiason Byggservice söker nu ytterligare en servicesnickare till vårt härliga gäng.

Viktiga egenskaper för rollen är att du är långsiktig, strukturerad, lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel i ditt förhållningssätt.
  • Krav på svenska i tal och skrift
  • Krav på B-körkort
  • Krav på Yrkesbevis
Vi håller hög standard på allt vi gör och du är, precis som vi, kvalitetsmedveten.

Varmt välkommen med din ansökan!
O.A Tobiason Byggservice logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi gör klassisk byggservice som renoveringar, ombyggnationer och anpassningar av bostäder, bla kök, badrum, snickerier, stuckaturer och nya golv

Vi erbjuder också kompletta tjänster för att hålla din fastighets fasad och utsida i gott skick, inklusive förebyggande kontroller.

I vår organisation har vi duktiga hantverkare inom finsnickeri, byggnation, murning, byggnadsplåtslageri, glasmästeri och fönsterhantverk. Vi har även ett brett nätverk med pålitliga och kompetenta samarbetspartners inom till exempel måleri, VVS, plåt och el.

En stor anledning till vår framgång är vår platta företagsstruktur. Ansvaret för att göra ett bra jobb gäller från företagsledningen ut till varje enskild hantverkare. Hos oss har varje anställd möjlighet att utvecklas och gå vidare till nya utmaningar inom företaget. Vi vet att den praktiska erfarenhet som hantverkare besitter är en ovärderlig tillgång i rollen som arbetsledare eller projektledare. Med engagerad personal och bra rutiner bevarar vi all kunskap och tar erfarenheter med oss in i nya projekt.

Resultatet av vår filosofi har blivit en organisation som lär sig snabbare, levererar exceptionellt hantverk till kunderna, och ett stort gäng glada hantverkare som älskar sina jobb och stannar länge.

Vi är ett systerföretag till Alveus RM Maskinuthyrning, Byggnadsfirman O.A Tobiason, Kålltorps Glasmästeri, Svenska Kvalitetsställningar samt Askims Bleck & Plåt och vi ingår allihop i Alveus-koncernen.