Hoppa till innehåll

Maskinoperatör till NKC

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Letar du efter en trevlig arbetsplats som erbjuder självständigt och utvecklande arbete där stora möjligheter till ett långsiktigt arbete finns? Då har du kommit rätt. Vår kund NKC Manufacturing Sweden AB söker just nu erfarna maskinoperatörer som tidigare arbetat som operatör inom tillverkningsindustrin.


Du kommer ingå i ett team, som är fördelade på tre roterande skift med stort eget ansvar och självständighet. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av metallbearbetning genom maskinkörning där verksamheten omfattar användning av svarvar och pressar. Dessutom kommer du att utföra manuella uppgifter så som att lasta maskiner och hantera material. För att trivas bäst i rollen har du en gedigen förståelse för maskiner samt har ett tekniskt intresse.


Som person har du ett gediget tekniskt intresse, du tycker om att skruva och sätta dig in i teknisk utrustning och processer. Viljan att vara ute på ”golvet”. Du har vidare ett stort intresse av att arbeta med människor och tillverkning. Du tycker att det är intressant och roligt att driva förbättringsarbete och drivs av ett arbete som är utmanande och stimulerande. Du är en lagspelare som tillsammans med kollegor strävar efter att uppnå uppsatta mål. Vidare har du god kommunikativ förmåga. Du som söker är driven och vill göra rätt ifrån dig. Du har en vilja att påverka samt har ett kritiskt öga och ser lätt ser eventuella förbättringar. Vidare blickar du gärna framåt, är lösningsorienterad och strukturerad.


Arbetet är rullande 3-skift.


Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag som startar på en visstidsanställning med möjlighet till förlängning.

Ansvarsområden

Som maskinoperatör kommer du ha totalansvar över att köra din maskin och se till så att allting flyter på enligt planering och mål. Med detta kommer laddning, underhåll och justeringar.

Kvalifikationer

Krav:

  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet inom industri eller verkstad
  • Tekniskt intresse
  • Tidigare erfarenhet av 3-skift

Meriterande:


  • Tidigare erfarenhet inom tung tillverkningsindustri
  • Tidigare erfarenhet av pressar
  • Truck- och Traverskort
  • Teknisk utbildning

Om företaget

NKC Manufacturing Sweden AB

NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, däribland ett antal tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra kärnområden: hållare och bilkomponenter.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (62 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se