Hoppa till innehåll

Mechanical Design Engineer till processindustrin

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Letar du efter att ta nästa steg i karriären där du får en utvecklande roll med mycket inflytande på både projekten och företaget? Då kan du vara vår nästa kollega!

Vilka är vi? Vi är ett ingenjörsbolag med huvudkontor i Göteborg som levererar spetskompetens till globala och välkända kunder inom processindustrin. Våra projekt, ofta knutna till cirkulär ekonomi och grön omställning exempelvis inom CCS, H2, HVO och LNG, bedrivs huvudsakligen i projektform med nära samarbete med andra discipliner samt internationella kunder och leverantörer.

Hos oss blir du del av ett härligt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och stöttar varandra. Vi erbjuder mycket internt ansvar genom vår växande avdelning för mechanical och våra interna projektleveranser. Du kommer även att få arbeta med spännande tekniker i både inhouse-projekt och i kunds projektorganisation.

VEM ÄR DU? Du är en lagspelare med vana att arbeta både självständigt och i team. Du söker förhoppningsvis en arbetsplats där du kan utvecklas långsiktigt och växa inom din roll. Vi ser gärna att du har god kommunikativ förmåga och drivs av att skapa goda relationer med både kunder och kollegor.

  • Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning från universitet, högskola eller yrkeshögskola, men det är också meriterande om du har skaffat dig motsvarande kunskaper genom praktiskt arbete.
  • Minst två års erfarenhet som maskiningenjör och har arbetat med projekt inom process-, energi-, olja & gas- samt petrokemiindustrin.
  • Erfarenhet av att arbeta med både 2D- och 3D-CAD-program.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

ROLLEN Vi fokuserar på projekten i helhet från början till slut, allt från feasibility study och pre-study till commissioning. I rollen som Mechanical Design Engineer omfattar arbetet därför hela processen från det första utkastet och konceptutvecklingen till den detaljerade konstruktionsfasen. Våra projekt är ofta tvärdisciplinära där du kommer ha ett nära samarbete med process och piping. Jobbet kommer främst att utgå från 2D och 3D-Cad design av utrustning så som pumpar, tryckkärl och annan anläggningsdesign med integration av utrustning.

Vad vi erbjuder

  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension
  • Kompetensutvecklingspaket
  • Tjänstebilsförmån
  • Flexibla tillvalsförmåner och inkludering i bonussystem
  • Stående interndagar med gemensam frukost och valfri sportaktivitet

Intresserad? Intervjuer och urval sker löpande! Skicka gärna in din ansökan redan idag. Diverse frågor om tjänsten kan bifogas i formuläret.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 december 2024 (166 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se