Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Spontanansökan för dig som vill jobba inom sälj/support/kundtjänst m.m.!

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Känner du dig redo för nytt jobb, och har erfarenhet av försäljning, administration eller kundtjänst?
Skicka in din ansökan via länken så återkommer vi när vi har matchat din profil med rätt kund!

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som vill jobba med roller såsom säljare, kundtjänstmedarbetare, administratör eller liknande.

Arbetet kan innefatta arbetsuppgifter såsom:

- nykundsbearbetning och försäljning
- kundtjänst och uppföljning
- administration såsom orderadministration

I de flesta roller har du daglig kontakt med olika personer, såväl internt som externt. Arbete i olika affärssystem förekommer.

Ange gärna i din ansökan vilket typ av jobb som lockar dig mest - ju tydligare ansökan, desto bättre!

Kvalifikationer
Är du resultatorienterad, samarbetsvillig och kreativ samt har en stor arbetskapacitet och förmåga att inspirera andra? Då kan detta vara något för dig!

Vi ser vidare gärna att du har nåra års arbetslivserfarenhet inom områdena försäljning, administration och/eller kundtjänst. Kanske har du tidigare jobbat som exempelvis account manager, säljare eller receptionist? Eller inom kundsupport eller IT-support?

Har du dessutom ett intresse för kundkontakt och administration så är detta starkt meriterande.

Som person ser vi att du är du serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga på svenska såväl som engelska.


Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se