Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kundservicemedarbetare sökes till Ragn-Sells

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en engagerad och serviceinriktad person som söker ett spännande jobb efter sommaren? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu åt Ragn-Sells vägnar dig som vill arbeta heltid som kundservicemedarbetare med start i september. Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Företaget samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige.

Du kommer att arbeta med många olika kunder, både privatpersoner och företag och hantera många olika typer av frågor. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Svara på frågor avseende fakturor, produkter, tjänster och priser
- Ta emot och registrera beställningar från kunder
- Offerera och prissätta vid enklare förfrågningar
- Ta emot och hantera reklamationer
- I förekommande fall skicka frågor, order eller reklamationer vidare till berörda parter
- Merförsäljning gentemot kunder

Tjänsten innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men arbeta som konsult hos Ragn-Sells med målet att du sedan blir övertagen och anställd direkt hos dem. Arbetsplatsen ligger i centrala Göteborg.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du är trygg, serviceinriktad och kommunikativ. Du ger ett gott och lugnt bemötande till kunderna och kan formulera dig effektivt och professionellt i både tal och skrift. Du är lösningsorienterad, stresstålig och har en god förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Samarbete är viktigt i rollen och du är därför en lagspelare som ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har arbetat med service på något sätt tidigare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som just kundservicemedarbetare.

Krav för tjänsten är:
- God datorvana och förmåga att arbeta i olika system
- Du talar och skriver flytande i svenska samt har goda kunskaper i engelska

Låter detta som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundservicemedarbetare, Kundservice, Heltid, Göteborg

Sökord: Kundservicemedarbetare, Kundservice, Heltid, Göteborg
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com