Hoppa till innehåll

Projektingenjör - Väg och Anläggning

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På Ingenio är våra värderingar mer än bara ord - de är kärnan i allt vi gör. Vi har passion för både industrin och människan och genom vårt djupa engagemang strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.  Ingenio specialiserar sig på projektledning och stödtjänster för större komplexa projekt inom grön omställning, med fokus på hållbarhet i alla aspekter. Vi är ledande inom vårt område och erbjuder expertis i att navigera de unika utmaningarna som hållbara projekt innebär, samtidigt som vi främjar en hållbar personalpolitik. Genom vår omfattande erfarenhet och engagemang för miljö och samhälle hjälper vi våra kunder att nå sina mål på ett ansvarsfullt och effektivt sätt. Din roll Som projektingenjör hos oss kommer du att ha en varierad och utmanande roll med många kontaktytor. Du blir en viktig länk mellan projektchef och platschef och arbetar nära produktionen. Inledningsvis kommer du att arbeta med ett större projekt och nära ledningen i projektet. Det kommer att finnas ett stort stöd för dig genom projketet. Arbetsuppgifter
  • Tillse att projekten följer budget och identifiera eventuella ekonomiska avvikelser.
  • Säkerställ att alla projekt håller högsta möjliga kvalitet och följer våra standarder. Assistera projektledningen i uppföljningen av projektet och sammanställ information från olika delar av projektet.
  • Ta fram underlag till inköpsavdelningen för inköp av material och tjänster, säkerställa kostnadseffektivitet och kvalitet.
  • Hantera kontrakt och avtal med underentreprenörer och leverantörer.
  • Bygga och upprätthålla hållbara relationer internt i projektet samt med kunder och beställare.
Kvalifikationer
  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Erfarenhet inom projektering eller liknande roll inom bygg- och anläggningsbranschen.
  •  Goda kunskaper i ekonomiuppföljning och kvalitetsarbete.
  •  Förmåga att hantera kontrakt och avtalsfrågor.
  •  Stark kommunikationsförmåga och vana att bygga relationer.
Vi erbjuder Som en del av Ingenio-familjen blir du en viktig länk i vårt omfattande nätverk av branschexperter och företag inom projektledning och management. Här får du inte bara möjligheten att utvecklas personligt utan också att vara en del av en stöttande gemenskap av kollegor. Vi tror på att dela erfarenheter och stötta varandra för att nå gemensamma mål. Hos oss har du inte bara goda arbetsvillkor utan också möjligheten att påverka både ditt eget arbete och vår verksamhet som helhet. Tycker du att det låter som en spännande utmaning? Gör ditt nästa karriärdrag med Ingenio, och få en möjlighet till att arbeta nära produktionen samt att bidra till samhällsutvecklingen och ett hållbart arbetssätt. Ansökan För frågor är du välkommen att kontakta Niclas Sjöberg, niclas@ingenio.se eller på 0735-18 05 31 Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se