Hoppa till innehåll

Kommunikatör, Medtanken Group

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Driven kommunikatör tillMedtanken Group

Medtanken Group är en primärvårdsaktör i Västra Götalandsregionen och Region Skåne med25 vårdcentraler samt flertalet Rehabcenter, mottagningar för Ungas psykiska hälsa,Seniorhälsa samt mycket mer. Vårt mål är att vi ska leverera den bästa servicen, en sömlösvård med ett högt engagemang och vara det självklara valet för våra patienter. Vårt arbetekännetecknas av att vi vill ge våra patienter en hög tillgänglighet till medicinsk bedömningsamt ha ett tillitsskapande bemötande i världsklass.

Om tjänsten

Rollen som kommunikatör inom Medtanken Group är allomfattande och du kommer attansvara för att planera och genomföra kommunikationsaktiviteter tillsammans med våraverksamheter. Du tar fram text och material för våra interna och externa kanaler. Rolleninnefattar även att ta fram trycksaker samt arbete med våra websidor.

Som kommunikatör hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att utvecklakommunikationsavdelningen. Tillsammans med verksamheterna vill vi bygga upp en helt nyförståelse kring vårt patientunderlag och våra patienters behov samt hur vi som organisationkommunicerar och gör dem till en självklar del av vår utvecklingsresa.

För att anta utmaningen som kommunikatör hos Medtanken Group ska du ha intresse förprimärvård och patientbemötande. Ditt primära uppdrag kommer att vara mot våra enheterinom bolagen Medpro Clinic och Kvarterskliniken samt inbegripa övergripandeutvecklingsarbete inom HQ-funktionen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik

  • Du har en akademisk utbildning inom kommunikation, journalistik eller annanutbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet från vården är meriterande
  • Du har goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, samt attanvända klarspråk
  • Du har goda kunskaper i Adobe Creative Suite
  • Du har erfarenhet av att genomföra och analysera marknadsundersökningar ochpopulationsunderlag
  • Du är expert i kommunikationsfrågor och bidrar med rekommendationer och bästa praxis
  • Du har erfarenhet av att arbeta med bild och rörligt material
  • Du är bekväm med att arbeta både digitalt och analogt

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av kommunikationsarbete.B-körkort är ett krav.

Vidare tror vi att

Du är social, kreativ, gillar att utvecklas och ta dig an nya utmaningar. Du har lätt för attbygga upp och bibehålla goda kontakter med dina kollegor samtidigt som du är driven,effektiv och självgående inom dina ansvarsområden.

Vad vi erbjuder

Som kommunikatör blir du en värdefull del av kommunikations- & marknadsavdelningen ochfår vara med på en spännande resa i en lärorik organisation i snabb tillväxt.

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka i din ansökan. Vi ser gärna att dutillsammans med din ansökan bifogar en portfolio med ett urval av tidigare produceratmaterial.

Omfattning: 100%

Anställningsform: Vikariat, 1 år

Tillträde: Enligt överenskommelse

Förmåner: Tjänstepension, friskvårdsbidrag och fri sjukvård

Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer omoss. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om oss

Medtanken Group är en primärvårdsaktör i Västra Götalandsregionen och Region Skåne med 25 vårdcentraler samt flertalet Rehabcenter, mottagningar för Ungas psykiska hälsa, Seniorhälsa samt mycket mer. Vi bedriver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, inom ramen av avtal med regionerna. Vi bedriver även privat vård genom vårt specialistsjukhus samt företagshälsor.

Vårt mål är att vi ska leverera den bästa servicen, en sömlös vård med ett högt engagemang och vara det självklara valet för våra patienter. Vårt arbete kännetecknas av att vi vill ge våra patienter en hög tillgänglighet till medicinsk bedömning samt ha ett tillitsskapande bemötande i världsklass. Detta samtidigt som vi är den bästa arbetsplatsen för våra engagerade medarbetare som ges möjligheten att jobba på toppen av sin kompetens.

Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus under varumärkena Medpro Clinic, Omtanken, Citysjukhuset +7, Kvarterskliniken och HMC - Hälsomedicinskt center.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se