Hoppa till innehåll

Söker lärare och vägledare

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Antal tjänster
9
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kära kollegor och professionals,

Vi är glada att förlänga en inbjudan till er att ansluta er till vår dynamiska plattform, MedialVagledning.nu!

MedialVagledning.nu är en omfattande kursplattform som ger individer möjlighet att dela sin kunskap, bygga upp sin coach- eller terapiverksamhet och ansluta till en stödjande gemenskap. Oavsett om du är vårdpersonal, terapeut, healer eller coach, erbjuder vår plattform verktyg och resurser för att trivas i ditt företag eller din praktik.


En av de viktigaste funktionerna på MedialVagledning.nu är möjligheten att enkelt skapa och sälja egna kurser. På bara några minuter kan du skapa och publicera dina kurser och nå en bred publik som är ivrig att lära sig av din expertis. Vår användarvänliga gränssnitt säkerställer en smidig upplevelse och låter dig fokusera på att leverera värdefullt innehåll.


Utöver kursskapande erbjuder MedialVagledning.nu en unik betald telefonlinjefunktion som gör det möjligt för dig att erbjuda akut och snabb hjälp till kunder i behov. Denna funktion gör det möjligt för individer att kontakta dig direkt för personlig support och vägledning och ger omedelbar hjälp när det behövs som mest. Vi anser att din expertis är värdefull och bör kompenseras därefter. Därför tar vi endast ut en minimiavgift för att täcka IT- och administrativa kostnader och se till att du kan tjäna på dina tjänster.


På MedialVagledning.nu tror vi på kraften i kunskapsdelning och samarbete. Vi har skapat en plattform som inte bara hjälper dig att växa i ditt företag eller din praktik, utan också ger en stödjande gemenskap att ansluta till likasinnade professionella. Oavsett om du söker vägledning, samarbetsmöjligheter eller bara nätverkande, erbjuder vår plattform en plats där du kan blomstra.


Dessutom har vi utvecklat ett strukturerat program som kallas "Energy Master Course" som stödjer terapeuter, coacher och healers i att utveckla sin kunskap om kropp-sinne-samstämmighet. Med hjälp av experter kan du förbättra dina färdigheter och lyfta din praktik till nya höjder.


Det bästa av allt? Det är gratis att bli medlem på MedialVagledning.nu! Vi vill göra det tillgängligt för alla att upptäcka de otroliga möjligheter och resurser vi erbjuder. Gå med oss idag och lås upp din potential att bygga upp ditt eget företag, din egen praktik eller omvandla din kunskap till framgång.


Vi öppnar för närvarande upp vår plattform för ett begränsat antal personer, och vi skulle vara glada att ha dig med ombord. Missa inte den här möjligheten att ansluta, lära och växa. Gå med i MedialVagledning.nu idag och ta det första steget mot en framgångsrik och givande resa.


För att gå med, besök helt enkelt vår webbplats på www.medialvagledning.nu och registrera dig gratis. Vi tror att du är värdig att hitta ett sätt att leva som terapeut eller coach och tjäna på dina värdefulla tjänster. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår blomstrande gemenskap!


Med vänliga hälsningar,


MedialVagledning.nu-teamet

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se