Hoppa till innehåll

Studioingenjör

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Därför är detta ett jobb för dig:

Du kommer få möjlighet att jobbai spännande projekt ute hos en av våra kunder i Göteborg. I denna roll utgår du från vårt kontor på 34:e våningen i Citygatei Göteborg och är en del av vår satsning inom User Centric Design (UCD). Dettainnebär att du regelbundet träffar dina Knightec-kollegor på Core Team-möten med fokus på kompetensdelning inom UCD. På Knightec arbetar vi tillsammans och utan höga murar mellan affärsområden eller kontor. Istället tror vi att samarbete är det som gör oss starka. Och visst är det mycket roligare att arbeta och utvecklas tillsammans!

Hos Knightec är din utveckling vår utveckling. Det vi erbjuder dig är inte en tillrättalagd väg. Vi gör saker lite annorlunda. Du har kontroll över din egen utveckling, oavsett vilken väg du väljer att ta. Om det så är att ta klivet mot en ny roll eller mot ett specifikt teknikområde så kommer vi att finnas där för att hjälpa och stötta dig.

Du kommer att vara omgiven av människor som bryr sig. Inte bara om projektet och tekniken, utan om varandra. Vi gör detta som ett lag- det är vägen framåt. Du kommer vara en del av vår utveckling genom egen kompetensutveckling, genom att agera mentor och skapa förutsättningar som gör det möjligt att dela kunskap och arbeta som ett team.

Du får ett helt gäng härliga kollegor och en ledare som kommer att vara närvarande och stötta dig i din utveckling. Tillsammans lyfter vi blicken och sätter upp både kortsiktiga och långsiktiga karriärsmål. Vår förhoppning är ett varaktigt samarbete där vi tillsammans utvecklas.

Arbetsuppgifter:

  • Du är länken mellan design och konstruktion och för designavdelningens talan i ett flertal forum.
  • I rollen hanterar du krav från konstruktion, produktion och övriga intressenter som du sedan balanserar och checkar av mot tänkt design.
  • Du bedömer och utvärderarolika konstruktionsförslag samt kommer med egna lösningsförslag.
  • Rollen innebär en nära dialog med ett tvärfunktionellt team.

Kvalifikationer:

  • Du har minst 7 års arbetserfarenhet som konstruktör inom fordonsindustrin och då haft möjligheten att jobba med ytmodellering i nära samarbete med Industridesigners inom interiör- eller exteriör produktutveckling av fordon. Alternativt så har du arbetat 1-2 år som Studioingenjör eller Geometriarkitekt.
  • Du är socialt lagd och tycker om att föra talan för ett team som helhet, i ett flertal forum.
  • Du känner dig trygg med att hantera flera olika intressenter, attbedöma andras arbete samt ge konstruktiv kritik.
  • Kreativ och lösningsfokuserad är två ord du tycker beskriver dig väl. Dvs, du serhellre möjligheterän problem.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vad vi erbjuder:

På Knightec får du arbeta i en innovativ och stöttande miljö som främjar din personliga utveckling genom spännande projekt och utbildningar. Vi värdesätter mångfald och våra medarbetare representerar över 40 nationaliteter, vilket bidrar till en dynamisk och inkluderande arbetsplats. En sprudlande kultur som grundas i att vara nyfiken, jobba tillsammans och dela kunskap. Med en hybrid arbetsmodell främjar vi balansen mellan arbete och privatliv, och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner för ditt välbefinnande och din ekonomiska trygghet.

Om Knightec:

Knightec är en strategisk partner inom produkt- och tjänsteutveckling, dedikerade att hjälpa företag driva positiv förändring för framtidens affärsmöjligheter. Vi tror att samarbete och samskapande är nycklarna till framgång och närmar oss våra kunders utmaningar ur ett helhetsperspektiv. Våra experter från hela världen bidrar med unika perspektiv och färdigheter, och tillsammans med våra kunder skapar vi innovativa och hållbara lösningar.

Ansökningsprocessen:

Skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev. Ansökningsperioden är öppen tillsvidare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 januari 2025 (160 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se