Hoppa till innehåll

Ingenjör inom underhållsberedning och driftsäkerhet till Berg Marin

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ingenjör inom underhållsberedning och driftsäkerhet till Berg Marin

Om Berg Marin:

Berg Marin är ett teknikinformationsbolag med säte i Karlskrona som tillhandahåller beskrivningar, manualer, utbildning, scheman av huvudsakligen marina enheter, men även industriella anläggningar med mera. Organisationens kompetens möjliggör för säkerställandet av installation, uppstart, drift och underhåll för kunden.

Koncernen Ö-borgen som Berg Marin ingår i står inför en fortsatt tillväxt och söker en ingenjör inom underhållsberedning och driftsäkerhettill Göteborg (Djupvik eller öckerö). Du kommer erbjudas en arbetsplats ombesörjd av mycket kompetenta kollegor.

Berg Marin genomsyras av en långsiktighet och ett hållbart tänk, allt som Berg Marin gör ska präglas av kvalité, ombesörja miljö och arbetsmiljö. Personalstyrkan har idag en familjär stämning, högt i tak och stor del i denna rekryteringsprocess läggs vi dina personliga egenskaper.

Se mer på vår introduktionsvideo

Arbetsuppgifter:

Vi söker en Drift- och Underhållsingenjör som brinner för tekniska utmaningar inom områden som underhållsberedning, reservdelsanalys, kostnadsanalys och feleffektsanalys. I denna roll kommer du att spela en central roll i att säkerställa att teknisk information är korrekt organiserad och effektivt kommunicerad både internt inom projekt och externt till våra kunder.

Du kommer bearbeta kravspecifikationer och tekniska dokument, I varje projekt följer du bestämda riktlinjer. Du kommer att tillhandahålla detaljerade planer som förklarar ert normala projektförfarande. Dessutom skapar du dokument med tekniska detaljer innefattande handhavande, installation, underhåll.

Du bör ha en teknisk bakgrund och en god förståelse för systemuppbyggnad, har du dessutom erfarenhet från den maritima branschen är ett plus. Kommunikation är en kärnfunktion i denna roll, du har goda förmågor att uttrycka dig klart och tydligt, både skriftligt och muntligt. Vi uppskattar också teammedlemmar som aktivt bidrar till en positiv och inkluderande arbetsmiljö, som trivs i gruppkonstellationer, och som är bekväma med att arbeta inom projektbaserade ramverk.

Krav:

  • Teknisk bakgrund och intresse. Erfarenhet från maritim bransch är mycketmeriterande.
  • Förmåga att hantera och organisera teknisk information.
  • Förståelse för systemuppbyggnad.
  • God datorvana, särskilt i MS-paketet, med tonvikt på Excel.
  • Stark kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt i team och projekt.
  • Tidigare erfarenhet av systemanalys är meriterande

En av Berg Marins största kunder är FMV och således behöver du genomgå en säkerhetsprövning, sk SUA. Såledesbehöver du vara svensk medborgare och får inte förekomma i brottsregistret.

Övrig information om tjänsten:

Denna rollen söker vi till antingen Karlskrona,Djupvikeller Öckerö.

Personliga egenskaper är av stor vikt vid denna rekryteringsprocess.

Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka inte utan ansök direkt.

Vad erbjuder vi?

  • En dynamisk och engagerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka.
  • Ett kompetent och drivet team.
  • Konkurrenskraftig lön och bra arbetsvillkor.
  • Möjligheter för personlig och professionell utveckling.

Om Jobwise

Vi tror att ledarskap är kärnan i att attrahera, behålla och noggrant vårda begåvade individer. Att avancera i våra rekryteringsprocesser ger dig möjlighet att ta ditt nästa karriärkliv i en utvecklande miljö där vi, som rekryteringsföretag, ger chefer och ledare insikter för en effektiv onboarding och värdefulla verktyg för arbetstagarens långsiktighet. Därav blir omsorgsfulla samarbeten med duktiga ledare nyckeln till din, vår partners och vår framgång.

Med denna filosofi och metodik, erbjuder vi de optimala förutsättningarna för din framgång och utveckling. Vi fokuserar inte enbart på rekrytering av kompetens, utan även på att skapa rätt villkor när våra kandidater tar nästa karriärsteg och hittar den nivå som ger nya anställda känslan av att hela tiden utvecklas.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 januari 2025 (166 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se