Hoppa till innehåll

Kallskänka/butiksmedarbetare

Publiceringsdatum
03 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är en härlig ICA Nära butik i Haga, Göteborg som söker en engagerad medarbetare. Vi söker dig som vill utvecklas och ta ansvar.

Vi har sen årsskiftet börjat producera egna sallader, mackor och baguetter. Nu söker vi dig som vill utveckla vårt sortiment på färdigmat. Tjänsten är fördelat på ca 70% kallskänk och 30% övrig butik.

Det är viktigt att du har ett intresse för mat och färskvaror. Att du vill utveckla sortimentet och är kreativ men att du även gillar att arbeta i butik och förstår vikten av personligt kundbemötande.

Trots att en stor del av ditt schema är enskilt arbete behövs att du är serviceinriktad. Varje kund du möter ska få ett exemplariskt bemötande.

Vi söker dig som gillar att planera, effektivisera och organisera ditt arbete men att du kan prioritera om i dagordningen för butikens bästa.

Dina arbetstider kan variera från 06-23

Det är meriterande om du arbetat på ICA tidigare och har de grundläggande kunskapen inom Min butik, AoB och Storeoffice. Att du jobbat med deli, kallskänk eller liknande är av stor vikt men inte avgörande.

Tjänsten är på 38h/v

Intervjuver sker löpande och tjänsten ska tillsättas omgående.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se