Hoppa till innehåll
Plantasjen logotyp

Vill du jobba i Nordens härligaste växthus? Nu söker vi en säljdriven Trädgårdsmästare till vår...

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
På Plantagen ska våra kunder få en köpupplevelse och ett kundbemötande i världsklass. Älskar du försäljning, kundservice och har en passion för växter? Stämmer denna beskrivning in på dig? I så fall är kanske du den vi letar efter!

Med våra värderingar Tydlighet, Ägarskap och Glädje som grund, arbetar vi tillsammans för att vara Nordens härligaste växthus. Vi sätter kundupplevelsen i fokus och hjälper våra kunder att fylla hem och trädgårdar med liv och växtkraft.

Vad innebär det att vara Trädgårdsmästare på Plantagen?

Som trädgårdsmästare hos oss arbetar du framför allt med rådgivning och vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Du kommer att arbeta aktivt med sälj - och kundupplevelse, vara rådgivande och vägleda våra kunder. Att bidra till att butiken har en genomgående hög standard, vattning och skötsel av växter, arbeta med att färdigställa butiken inför kampanjer.

För att lyckas i rollen som Trädgårdsmästare tror vi att du har/är:
  • Du har stort intresse och kunskap inom Plantagens ämnesområde - trädgård, växter och blommor samt relevant utbildning eller förvärvad erfarenhet inom trädgård.
  • Tidigare erfarenhet från detaljhandeln och /eller servicebranschen.
  • Utåtriktad och social och ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor.
  • Du har känsla och stort intresse för kundservice och en förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.
Flytande svenska i tal och skrift, behärskar engelska i tal ock skrift. Koncernspråket är engelska.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som trädgårdsmästare hos oss är du utåtriktad och social, ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor. Du har ett genuint intresse och känsla för kundservice och tycker det är kul att möta nya människor.
Du delar gärna med dig av dina kunskaper om växter till såväl kunder som kollegor.
Du är positiv och kan prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.

Vi erbjuder

Hos oss på Plantagen får du utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett försäljningsdrivet bolag. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal och attraktiva förmåner.

Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % och inleds med provanställning på 6 månader.

Ansökan

Urval och intervjuer påbörjas i mitten av augusti för denna roll och sista ansökningdagen för denna tjänst är den 12/8.

Välkommen med din ansökan redan idag! Bli en del av Nordens härligaste växthus!
Plantasjen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren