Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Fordonstekniker

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Vi har precis investerat i våran verkstad med nya liftar & söker nu dig som vill vara med att ta våran verksamhet till nästa nivå. Idag är vi en grupp på 10 personer på verkstaden som alla arbetar tätt ihop. Viktigt för oss är att du känner dig välkommen och blir en i laget. Tillsammans letar vi ständigt efter nya sätt att lösa problem.

Det vi kan erbjuda dig är personlig utveckling, möjlighet att påverka daglig drift & ett roligt ställe att arbeta.

Arbetsuppgifter
Som Fordonstekniker kommer du få arbeta med felsökningar, motorservice, underhåll samt reparationsarbete. Kia är idag Sveriges 3e största bilmärke och har en stor bredd i sitt modellsortiment. Allt från vanliga förbränningsmotorer, mildhybrider, ladd-hybrider till rena el-bilar. Det ställer krav på dig att vara nyfiken och utvecklas tillsammans med Hedin bil, Kia som varumärke och bilmarknaden
  • Utföra reparationer enligt anvisningar från tillverkare
  • Du kommer verka i ett sammansvetsat team.
  • Fokus på att utveckla egen förmåga inom yrket.
  • Säkerhetsställande av att kunders önskemål blir åtgärdade.
Nyckelkompetenser/förmågor
  • Fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet inom mekaniskt arbete.
  • Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete.
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad.
  • Goda kunskaper i Engelska, i tal och skrift.
  • God datorvana.
  • B-körkort
Det viktigaste är ditt engagemang och attityd att vilja utvecklas i rollen som Fordonstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör vidare vara noggrann, praktisk lagd och ha förmågan att att anpassa dig till nya situationer.

Varför arbeta med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.