Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Client Director till Hansen

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hansen, en del av Moment Group och en ledande aktör inom event- och upplevelsebranschen i över 35 år, letar efter en erfaren och engagerad Client Director. En driven person som vill bidra till bolagets målsättning att skapa upplevelser som inte bara engagerar utan även förändrar varumärken, kunder och deras gäster.

Hansen är kända för att leverera högkvalitativa upplevelser och skapa långsiktiga relationer med sina kunder. Med en vision om att fortsatt utveckla varumärket och ta ett helhetsgrepp om kundrelationer och strategisk rådgivning förstärker nu bolaget organisationen.

Om rollen som Client Director

Som Client Director kommer du att ha en central roll i att utveckla företagets affär och säkerställa hög kundnöjdhet. Du kommer att vara ansvarig för att hantera relationen med de största kunderna, leda teamet av projekt- och produktionsledare, samt arbeta med affärsutveckling och strategisk planering.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
  • Hantera relationen med byråns största kunder och säkerställa långsiktighet
  • Ansvara för helhetsleverans och affärsutveckling i stora kunduppdrag
  • Leda och stödja teamet av projekt- och produktionsledare samt främja ett fortsatt gott arbetsklimat i gruppen och projekten
  • Identifiera och utveckla affärer hos befintliga och potentiella kunder
  • Samarbeta med kunder för att förstå deras långsiktiga strategiska mål och erbjuda lösningar för att nå dit
  • Du kommer även att spela en nyckelroll i det strategiska arbetet
Om dig, din bakgrund och erfarenhet
  • Minst 5 års erfarenhet från liknande roller på Event/Kommunikationsbyrå eller motsvarande
  • God erfarenhet av att äga kundrelationer och utveckla affärer
  • Du är en trygg ledare med hög förmåga att skapa förtroende och bygga relationer
  • Strategisk och affärsinriktad med ett varmt hjärta
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du driven, har en positiv grundinställning och uppskattar att Hansen har en familjär kultur och lägger stor kraft på inspiration, delaktighet och utveckling.

Du har troligen relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation men viktigast är din erfarenhet.
    Bra att veta:

    Rollen är en heltidstjänst och placerad i Göteborg. Hansen sitter i fina lokaler med centralt läge.

    Tillträde snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

    Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

    Har du frågor om rollen eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare jenny.folkesson@hammerhanborg.com. Men hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via e-mail.

    Sök jobbet genom "jag är intresserad knappen" och bifoga ditt CV. Vänta inte med att ansöka då vi planerar att starta med intervjuer snarast möjligt.

    Om Hansen

    Med en unik kombination av innovation, kreativitet och erfarenhet designar och genomför vi event från idé till utförande. Resultatet är upplevelser som berör och förflyttar varumärken, kunder och deras gäster.

    Vi på Hansen älskar det vi gör. Nämligen att få människor att mötas!

    Med över tusentals av genomförda event och möten genom åren - i alla dess storlekar och former, på hemmaplan och världen över - är det kanske inte så konstigt att vi är en av landets ledande och mest erfarna eventbyrå. Vi har gjort detta i 35 år, men enligt oss har resan bara börjat. Med vår gedigna erfarenhet och en prestigelös anda som genomsyrar hela organisationen skall vi fortsätta växa.


      För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.


      Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
      Hammer & Hanborg Sverige logotyp
      Sök jobbet
      Ansök senast
      28 april 2024 (1 dag kvar)
      Ansök nu

      Om arbetsgivaren

      Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med snart 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

      Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

      Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

      Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

      Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

      Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.