Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Software Developer mot inbyggda system!

Sista ansökningsdag
28 november 2024 (92 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en Software Developer med fokus på Linux och inbyggda system till vår kund Setek. Har du starka programmeringskunskaper i C/C++ och god förståelse för inbyggda system? Har du dessutom några års erfarenhet som utvecklare i Linux-miljö och vill ta nästa steg i karriären? Då är den här rollen perfekt för dig. Välkommen att skicka in din ansökan - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Setek befinner sig på en stor tillväxtresa och strävar efter att bli ledande inom teknisk innovation. Framåt söker de nu en Software Developer som, med sina starka programmeringskunskaper i C/C++, kan bidra till företagets fortsatta framgång. Du kommer ansvara för att utveckla, integrera och optimera Seteks inbyggda Linux-system. Som Software Developer kommer du även att kombinera dina arbetsdagar med både utvecklingsarbete, dokumentation och kunddialog för att samla in krav.

Mer konkret kommer du att:
  • Arbeta med utveckling och förbättring av Seteks inbyggda Linux-system.
  • Integrera BSP (Board Support Packages) för olika hårdvaruplattformar.
  • Samarbeta med såväl mjukvaruutvecklare som hårdvaruutvecklare i teamet.
  • Felsöka eventuella problem för mjuk och hårdvara och förbättra dess prestanda.
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en kandidat eller masterexamen inom datavetenskap, embedded systems eller likvärdigt område.
  • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av C/C++ utveckling.
  • Tidigare har arbetat i Linux-miljö.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska, då språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av kommunikationsprotokoll inom industrin (CAN, IP och/eller Modbus).
  • Tidigare har erfarenhet av Board Support Packages.
Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet! Som person tror vi att du är noggrann, kommunikativ och du uppskattar ett högt arbetstempo. Du har vidare ett genuint intresse för utveckling och teknik samt uppskattar att kommunicera både med kollegor såväl som kunder. Vi tror även att du angriper problem med en positiv inställning och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kan gräva ner dig i koden samtidigt som du har ett helikopterperspektiv i samarbeten med dina kollegor.

Om kundföretaget:

Setek specialiserar sig på att erbjuda tekniska lösningar inom områden som energieffektivisering, automation och industriell IT. Genom att optimera processer och system hjälper de sina kunder att minska energiförbrukningen, öka produktiviteten och förbättra affärsresultaten. Setek tillhandahåller tjänster inom konsultation, installation och underhåll av tekniska system för en mängd olika branscher, inklusive industri, fastigheter och offentlig sektor.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från kundföretaget och vår sida är att du därefter blir direktanställd hos dem.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Tuva Sandberg - tuva.sandberg@friday.se
  • Lön: Fast månadslön
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 november 2024 (92 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?