Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Embedded software developer till bolag inom fordonsindustrin!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett starkt intresse för mjukvaruutveckling och brinner för att lösa tekniska utmaningar? Har du kunskap inom inbyggda system och programmeringsspråk så som C och C++? Se då hit! Vi söker för kunds räkning en driven och motiverad utvecklare som vill bidra till teamets gemensamma mål.

Om tjänsten:
Vår kund är en ledande aktör inom automotive och verkar på den svenska marknaden såväl som globalt. Som Embedded software developer kommer du ingå i ett internationellt team om sju personer, där alla bidrar med sin varierade kompetens. Ni strävar tillsammans mot att nå gemensamma mål med kunden i fokus, detta genom att ligga i framkant vad gäller teknik.

I din roll kommer du främst arbeta med programmering i C och C++, men det kan även förekomma andra programmeringsspråk. Teamet arbetar med tre olika applikationer där det är meriterande med erfarenhet av tidsynkronisering och datakommunikation.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Programmering i C och/eller C++
  • Felsökning av kod, testmiljöer så som HIL-riggar
  • Kontakta stakeholders
Vi söker dig som:
  • Besitter en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis mjukvaruutveckling, inbyggda system eller motsvarande
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling och inbyggda system
  • Har goda kunskaper inom C och C++
  • Talar och skriver både flytande engelska och svenska, då båda språken kommuniceras internt såväl som externt
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Att tidigare arbetat inom fordonsindustrin.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att du som person trivs att arbeta självständigt såväl som teambaserat, du är en problemlösare och drivs av kontinuerlig utveckling. Vidare tror vi att du är strukturerad och analytisk samt gör ditt bästa för att bidra till teamets framgång. Du är kommunikativ och har lätt för att ta kontakt med olika människor.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från kundföretaget och vår sida är att du därefter blir direktanställd hos dem.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Bianca Lord
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?