Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Projektledare till Ledande Aktör inom Elnät!

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av projektledning och är redo för ett nästa kliv i karriären? Vill du vara med och leda arbetet inom elnätsentreprenad? Se då hit! Vår kund söker dig som med tidigare erfarenhet vill axla rollen som Projektledare. Välkommen in med din ansökan, vi använder oss av löpande urval.

Om tjänsten:
Friday söker nu för kunds räkning en projektledare med något eller några års arbetslivserfarenhet inom området. Vår kund är ledande inom elnätsentreprenad och tillhör en koncern som verkar inom byggnation, underhåll och utvecklingen av energilösningar för både näringsliv och offentlig sektor med fokus på bland annat elnät och elkraft. På kontoret i Göteborg ingår du i ett team om 18 personer och hit söker de dig som med erfarenhet inom projektledning är redo att ta dig an en högst varierande roll där du driver igenom uppdrag som sträcker sig från små till mycket omfattande.

I rollen som projektledare bär du det yttersta ansvaret för projekten, vilka du driver in utifrån önskemål och krav från kund. Med en tydlig uppföljande prognos bär du det yttersta ansvaret för att arbetet kan genomföras från ax till limpa och att projektet håller sig inom ramarna för både tid och budget. I en tät dialog med beredare och tekniker ansvarar du för att följa upp och sedermera säkerställa leveransen gentemot kund. Här erbjuds du med andra ord en högst varierande roll där du som har förmågan att agera och driva igenom beslut premieras högt.

Arbetsuppgifter:
 • Föra ekonomisk prognos för respektive projekt.
 • Kontinuerligt följa upp arbetet som bedrivs under projektets gång.
 • Hantera aktuella avbrott för genomförande av arbete.
 • Koordinera och delegera arbetsuppgifter för tekniker.
 • Föra en tät dialog med både interna och externa kontaktytor.
 • Kontinuerlig uppföljning av prognos för både budget och tidsplan.
Vi söker dig som:
 • Innehar en eftergymnasial elteknisk utbildning, och/eller motsvarande erfarenhet.
 • Tidigare har jobbat i rollen som projektledare, mot projekt inom elnät och/eller fiber.
 • Besitter god systemvana.
 • Innehar B-körkort.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då både språken kommuniceras i det dagliga arbetet.
Därutöver kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att passa in och trivas i rollen som projektledare hos vår kund tror vi att du är en kommunikativ medspelare som har förmågan att hantera olika typer av kontaktytor. Med det främsta ansvaret för projekten tror vi att du är en resultatinriktad person med stor lösningsförmåga. Vidare tror vi att du är en nyfiken och vetgirig person som med tålamod sätter dig in i de frågor som krävs för att projekten ska mynna ut i bästa möjliga resultat utifrån både önskemål och budget.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter 12 månader.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Omgående efter sommaren.
 • Placering: Göteborg, Lärje.
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon.
 • Lön: Marknadsmässig.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag.

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?