Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Konstruktör med kunskaper i Inventor!

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet eller tar examen inom maskinteknik alt bygg-/arkitektur till sommaren och besitter goda kunskaper i Inventor? Vi söker en Beredningsprojektör till en framstående kund inom byggnadsbranschen. Här finns möjlighet att bli involverad i innovativa projekt från start med fokus på beredning i Inventor. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Beredningsprojektör. Vår kund brinner för arkitektur, byggnadsvård och samarbeten i tidiga skeden där de tar sig an komplexa utmaningar inom konstruktion, design, kvalitet och service. Som Beredningsprojektör kommer du att bli en del av ett team om 8 personer. Du kommer att erbjudas ett arbete med intressanta och varierande projekt där du tillsammans med projektledare, konstruktör och produktionsledare tar fram handlingar och underlag i Inventor samt CAD-miljö (2- & 3-D), som blir underlag för beställare, produktions- och montageteamet. I tjänsten kommer du att verka i tidiga skeden såväl som under genomförandefasen. Du kommer även att få delta i projektmöten (internt och externt) där du är i kontakt med entreprenörer, leverantörer, beställare, konstruktörer, konsulter och arkitekter.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik, arkitektur och teknik, byggnadsingenjör eller likvärdigt område.
 • Har goda kunskaper i Inventor.
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet av 3D-modellering inom bygg- och glasbranschen.
 • Har kunskaper i Revit.
 • Har B-körkort.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är flexibel, strukturerad, resultat- och lösningsorienterad samt duktig på att ha förståelse för kundens behov och estetiken i projektet. Du har systematiskt tänkande som är viktigt då rollen kräver hantering av komplex information, tolkning av designintention, effektiv modellering och detaljlösningar.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday med ambitionen att på sikt bli direktanställd av kunden.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på "Sök tjänst". Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?