Hoppa till innehåll
Friday logotyp

IT -Supporttekniker till Globalt Bolag i Göteborg!

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (61 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du bred IT-kunskap, ett genuint tekniskt intresse, förmågan att leverera professionell service och tycker om att jobba med människor? Just nu söker vi en IT-supporttekniker som vill kombinera sin kunskap inom IT med service och kundkontakt. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Friday söker nu en IT-supporttekniker till vår kund som är ett väletablerat och globalt bolag placerat i Göteborg. I rollen kommer du ges möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö med en bred variation av arbetsuppgifter, vilket ställer krav på god planeringsförmåga och flexibilitet. Arbetet kommer inkludera behovsanalys, kravställning och leverans av IT-utrustning.

Vidare kommer rollen som IT-supporttekniker innebära arbete med hårdvaruinstallationer, konfigurering och därtill löpande dokumentation, uppföljning och koordinering av IT-aktiviteter. Rollen innebär även att du kommer att samarbeta med andra IT-funktioner och leverantörer där du kommer att ta ett helhetsansvar för tilldelade ärenden och leveranser.

Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT-support eller IT-teknik.
  • Har arbetslivserfarenhet av teknisk support, service desk eller motsvarande arbetsuppgifter.
  • Besitter ett genuint tekniskt intresse och har mycket god servicekänsla med fokus på att alltid ge mottagaren den bästa upplevelsen i alla lägen.
  • Har erfarenhet från att ha arbetat med Windows, Microsoft 365 samt Mac/MacOS.
  • Har B-körkort.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska, då båda språken kommuniceras i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
  • Har kunskaper inom nätverk, brandväggar, LAN- och Wifi-lösningar och/eller virtualiseringsverktyg som VMware.
  • Har kännedom om principer och procedurer i ITIL samt erfarenhet av att registrera ärenden i ServiceNow.
  • Har erfarenhet av DevOps och har arbetat med Lean och Agila metoder.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen ser vi att du är självgående och kan ta stort ansvar för ditt arbete genom struktur och driv, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och uppskattar kollegialt lärande. Vidare är du flexibel, noggrann och nyfiken med ambitionen att ständigt utvecklas. Vi tror också att du är en person som gärna tar egna initiativ till ständiga förbättringar och arbetar resultatinriktat.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday. Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig över 2 år med eventuell möjlighet till förlängning.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Göteborg.
  • Kontaktuppgifter: Hanna Lejon.
  • Lön: Månadslön.
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid som högst en månad.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi tillämpar löpande urval av kandidater och att annonsen kan komma att stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (61 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?