Hoppa till innehåll
Fiwe Systems & Consulting AB logotyp

Affärsutvecklare / Key Account Manager

Ansök nu

Affärsutvecklare / Key Account Manager till Göteborg

Är du en affärsmässig lagspelare som förstår vikten av samverkan för att lyckas? Då kommer du trivas och passa in på Fiwe! Vi har en mycket positiv utveckling och vill fortsätta växa tillsammans med våra kunder. Därför söker vi nu en affärsutvecklare / Key Account Manager som brinner för att utveckla affärsrelationer och att skapa morgondagens affärer inom digital handel. 

Vi har varit verksamma inom masterdata och digital handel sedan 2006, områden med hög efterfrågan som prioriteras av våra kunder. Utvecklingstakten hos våra kunder är hög och vår förmåga att förändra oss är en avgörande framgångsfaktor.

Om tjänsten
I rollen som affärsutvecklare / Key Account Manager ansvarar du för att stödja våra kunders fortsatta framgång och utveckling genom digitalisering av deras verksamhet.

För att lyckas skapa nya möjligheter för våra kunder och bredda kontaktytorna behöver du arbeta kreativt och aktivt ute hos våra utvalda kunder som finns i Sverige, Norge och Danmark. Vi arbetar med mycket långsiktiga affärsrelationer som kräver uthållighet och en lång tidshorisont för att lyckas. Till din hjälp har du kompetenta, engagerade och motiverade kollegor. 

Du planerar, genomför och följer upp kundaktiviteter, arbetar med offertskrivningar och förhandlar för att få affärsmöjligheter till affär. Därefter tar våra duktiga konsulter över för att vi skall leverera en optimal lösning till våra kunder. Du kommer givetvis ha möjlighet att påverka och vara involverad i vår tjänsteutveckling för att vi skall bli än mer relevant partner till våra kunder. 

Din arbetsplats blir på vårt trevliga och ljusa kontor på Mölndalsvägen i Göteborg, och du rapporterar till vår försäljningschef / VD Daniel Jonsson.  

Vad har Daniel Jonsson, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Framtidsvisionen är att Fiwe ska bli den ledande partnern i Norden inom datadriven handel. I vårt mål att kontinuerligt aktivt stötta våra kunder i utvecklingen av sin affär är dialogen och förståelsen för våra kunders mål och utmaningar central. För mig är kundernas och medarbetarnas utveckling min främsta drivkraft, vilket skapar en organisation som utvecklas, mår bra och presterar väl."

Läs mer om vad medarbetarna har att säga om livet på Fiwe.

www.fiwe.com/se/karriar

Vad förväntar vi oss av dig?
Rollen som affärsutvecklare / Key Account Manager är ett strategiskt uppdrag som kräver ett skarpt affärssinne, långsiktighet och tålamod för att lyckas. Vi söker dig som har en stark vilja och modet att uppnå det exceptionella genom samarbete med andra. Du vågar ta till dig nya tillvägagångssätt och har förmåga att se världen ur dina kunders perspektiv. 

Du är en skicklig relationsbyggare som skapar förtroende internt och externt. För att lyckas i rollen är du van vid affärsutveckling, att driva affärsprocesser för stora kunder inom både B2B och B2C och har erfarenhet av att etablera och genomföra kundplaner. Du är självgående, bra på att bygga relationer och trivs med att vara ute hos kunder, där du genom genuint intresse och kreativitet skapar lösningar relevanta för våra kunders fortsatta utveckling.

Du har en positiv, strukturerad personlighet med ett gott affärssinne och besitter en stark entreprenörsanda. Dina styrkor är att förstå kundens utmaningar både nu och i framtiden samt att kunna ta fram lösningar med målet att överträffa deras förväntningar.

För att lyckas och trivas i rollen som affärsutvecklare / Key Account Manager tror vi att du har: 

  • Erfarenhet från komplex relationsbaserad försäljning inom såväl B2B som B2C
  • Erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling
  • Erfarenhet från IT, ERP-lösningar eller affärssystemvärlden
  • Ett proaktivt arbetssätt, vårdar kunder och kommer med förslag och förbättringar som bidrar till kontinuerlig utveckling av samarbetet
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Meriterande med kunskap inom digital handel

Vi erbjuder
Hos oss arbetar du i ett framgångsrikt företag med kompetenta och motiverade medarbetare där du får en nyckelroll i vår fortsatta tillväxtresa. Förutom bra förmåner erbjuder vi en kreativ och positiv kultur där vi värnar om det kollegiala samt att ha en bra work/life balans. Vi har ett stort engagemang för våra kollegor och vi umgås och firar framgångar tillsammans.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Jonsson på 0761-25 97 99.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Mer om Fiwe
På Fiwe brinner vi för att leverera framtidens lösningar inom e-handel, PIM, masterdata och digital marknadsföring. Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med våra kunder som är kända varumärken inom detaljhandel, distribution och tillverkning i Norden. På Fiwe får du utvecklas i en dynamisk miljö tillsammans med kunniga och motiverade kollegor. Våra tre kärnvärden EXCELLENCE, COMMITMENT och SPIRIT är byggstenarna som formar vår kultur.

Läs mer på fiwe.se hur vi lever våra värderingar.

Fiwe Systems & Consulting AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup