Hoppa till innehåll

Souschef till Bellora

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig,Tu vuo’fa l’americanoknastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!

Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Nu söker vi dig, vår nya Souschef!

Rollen innebär att du är kökschefens högra hand och kommer ta del av ansvaret liksom teamets välmående och den dagliga driften. Du kan kökets alla grunder och har under dina år i köket utvecklat de grunderna för att kunna utmana dig själv och dina kollegor.

Du brinner för matlagningen och för att se gästen nöjd. Du ser att ett samarbete i köket och med hela restaurangen är avgörande för en lyckad service.

    Om tjänsten

    Anställningsform: Tillsvidareanställning 100%, dag, kväll och helgTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

    Så, vem är du?

    Du är snabb, flexibel och älskar de du gör. Du är kommunikativ i både svenska och engelska språket. Du har relevant kockutbildning, erfarenhet och ser dig själv bemästra både varm och kallkök. Du vill vara med och utveckla Belloras kök samtidigt som du alltid håller en jämn och fin levens.

    Utöver det tror vi att du behöver:

        • Kockutbildning
        • Flerårig erfarenhet av kök
        • God knivkunskap
        • Strukturerad
        • Meriterande med erfarenhet av ledarskap

        Om processen:

        Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag17 maj

        Hos oss får duen arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

        Ansök nu

        Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

        Sök jobbet
        Ansök senast
        Idag (0 dagar kvar)
        Ansök nu

        Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se