Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Din Bil - Skoda Bäckebol

Söker en

Personbilsförsäljare

Är du en resultatorienterad person som tycker om att skapa relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder? Då kan det vara dig vi söker!


Som personbilssäljare på Din Bil får du tryggheten i att vara en del av ett familjärt bolag som värnar om sina medarbetare samtidigt som du är en del av Europas största bilhandelsföretag, Porsche Holding Salzburg.

Vi erbjuder kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter med många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och härlig stämning i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet.

Vi tror på att utveckling av människor driver fantastiska resultat. Vi kommer därför ge dig de förutsättningar du behöver för att växa och lyckas i din roll oavsett vilken bakgrund du har. Vi kommer ge dig en utomordentlig introduktion med löpande utbildningar och nära coaching samt stöd från din chef och kollegor.

Vi söker dig som vill hoppa på en karriärsresa du sent kommer glömma!


Tjänstebeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du arbetar långsiktigt med att skapa relationer, du kommer också att arbeta målfokuserat med att driva försäljningsprocessen fram till avslut. Tjänsten innefattar försäljning av personbilar där du offererar, skapar order, levererar samt följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen samt ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir utomordentligt nöjda med vårt sätt att lösa deras behov.


Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten har;

  • Gymnasial utbildning. Har du också utbildning inom försäljning är det meriterande.
  • Minst ett års dokumenterad erfarenhet av bilförsäljning eller försäljning inom annan bransch där du arbetat med relationsskapande försäljningsarbete.
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.
  • B-körkort är ett krav (för manuell växellåda).

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. För att lyckas i rollen behöver du besitta förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer och du är prestigelös samt tycker om att verka i team. Goda försäljningsresultat samt kundnöjdhet i världsklass är en självklar strävan för oss och vi tror att du delar den inställningen!

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan:

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 27:e juni. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Börjesson, försäljningschef på 031-750 17 84 mail joakim.borjesson@dinbil.se, alternativt platschef Robert Hellman robert.hellman@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Din Bil Sverige AB Skoda Bäckebol logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren