Hoppa till innehåll
Din Bil Sverige AB SEAT Göteborg logotyp

Proaktiv Personbilsförsäljare med relationsfokus

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Din Bil CUPRA & Seat Göteborg

Söker en

Proaktiv Personbilsförsäljare med relationsfokus

Är du driven och engagerad med passion för försäljning? Vill du arbeta i en dynamisk och växande verksamhet där din förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer och proaktivt hitta nya affärsmöjligheter verkligen gör skillnad? Då kan du vara precis den vi söker!

Om Företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH och representerar några av de mest välkända bilmärkena på den svenska marknaden, Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, CUPRA och Porsche. Med cirka 2 500 anställda på 48 platser runt om i landet, erbjuder vi en trygg och inspirerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss står Driv, Integritet och Hållbarhet i centrum, och vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner, såsom generöst friskvårdsbidrag och attraktiva personalrabatter.

Om Tjänsten

Vi söker en personbilsförsäljare som älskar att ta initiativ och skapa möjligheter. I denna roll arbetar du inte enbart i bilhallen, utan lägger stort fokus på att aktivt söka upp och etablera kontakt med både privatpersoner och företagskunder. Genom nätverkande, proaktiv kundkontakt eller relationsbyggande via telefon blir du en nyckelspelare i att driva vår försäljning framåt. Din vardag kommer att innebära allt från att demonstrera och provköra bilar, till att skapa skräddarsydda erbjudanden och säkerställa att varje kund får en upplevelse i världsklass. Du hanterar hela affärsprocessen med målet att inte bara möta, utan överträffa kundernas förväntningar.

Kvalifikationer

Vi ser det som en fördel att du tidigare har arbetat med proaktiv försäljning eller inom telefonförsäljning. Du har gymnasieutbildning, gärna kompletterad med erfarenhet eller utbildning inom försäljning och du är van vid att arbeta mot uppsatta mål samt har en naturlig talang för att skapa och vårda relationer. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt B-körkort för manuell växellåda, är ett krav.

Personliga Egenskaper

Du är en social och resultatorienterad person som älskar att möta nya människor och bygga långsiktiga relationer. Din energi och ditt driv gör att du tar initiativ och inte räds att tänka utanför boxen för att hitta nya affärsmöjligheter. Du har en stark känsla för service och strävar alltid efter att sätta kunden i fokus. Att arbeta självständigt är något du trivs med, samtidigt som du uppskattar att vara en del av ett team där ni tillsammans når framgång.

Vi erbjuder

En arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad, med möjlighet till utveckling i ett av Sveriges största bilföretag. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och tror på att olikheter berikar vår verksamhet.

Ansökan

Är du redo för nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan senast den 12 september. Vi påbörjar intervjuer löpande och kan komma att avsluta rekryteringen innan ansökningstiden går ut. I vår rekryteringsprocess ingår kontroll av CV, referenser och en vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef: Nozad Kurdali på nozad.kurdali1@dinbil.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Din Bil Sverige AB SEAT Göteborg logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren