Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Säljare till Renova Miljö AB Göteborg

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anna Kärrborn
Telefon
Ansök nu
Om rollen

Som säljare till Renova Miljös kunder inom affärsområde Logistik ska du aktivt skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med kunder inom våra ägarkommuner. Du är aktiv på marknaden, huvudsakligen genom personliga besök som innefattar både besök på befintliga kunder och nykundsbesök. Du blir en del av Renova Miljös säljteam som har ett nära och bra samarbete med varandra där det är en självklarhet att dela med sig av sin kunskap till kollegor.
Du arbetar strukturerat, självständigt och målstyrt med aktiviteter, kundutveckling samt säljbudget och uppföljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års dokumenterad erfarenhet inom försäljning, med fördel inom bygg- eller industribranschen. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av avtalstecknande samt en gedigen förhandlingsvana.
Vi vill att du har som lägst gymnasieutbildning, även kompletterad med säljinriktade utbildningar
  • Erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat
  • God kunskap i försäljning och ekonomi
  • Grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint)
  • B-körkort
Som person vill vi att du är serviceinriktad och har lätt för att sätta dig in i kundens behov och situation, vilket bidrar till att Renova Miljö AB upplevs som en trovärdig samarbetspartner i miljöfrågor. Arbetet innehåller många kontakter både internt och externt vilket kräver en god kommunikationsförmåga, lyhördhet och smidighet i umgänget med andra. Intresse för miljöfrågor och ett hållbart samhälle är en självklarhet inom vår koncern.
Bil ingår i tjänsten.
Urval sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Om Renova

Renova är en ledande aktör inom avfalls- och återvinningsbranschen i Västsverige, med en tydlig miljöprofil och starkt fokus på hållbarhet. Företaget erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom avfallshantering, återvinning, och energiutvinning, med målet att minska miljöpåverkan och främja cirkulär ekonomi. Genom att kombinera innovativa lösningar och modern teknik strävar Renova efter att skapa en renare och mer hållbar framtid för både företag och samhällen i regionen. Läs mer på vår hemsida www.renova.se

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Renova Miljö AB med Jurek Recruitment & Consulting. Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kärrborn, anna.karrborn@jurek.se. Skicka in din ansökan genom länken i annonsen. Med hänsyn till GDPR tar vi ej emot ansökningar via epost. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!