Hoppa till innehåll

Lastbilschaufför

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Lastbilschaufförer sökes till DFDS Logistics Services AB (DLS) i Göteborg

DFDS Logistics Services AB är ett åkeri inom fordonsindustrin beläget i Arendal, nära Göteborgs hamn. Åkeriet är i drift dygnet runt sex dagar i veckan och sysselsätter omkring 200 personer på heltid. I vår fordonsflotta har vi ca 300 fordon varav ca 80 av dessa är lastbilar och 220 är trailers.

Vi växer och behöver nu utöka verksamheten med flera chaufförer till samtliga av våra avdelningar.

ArbetsuppgifterSom lastbilschaufför på DLS kör du gods mellan våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lastning, transport och lossning av gods.Vi har flera olika typer av uppdrag, framförallt i Göteborg men även i övriga Sverigeoch kommer försöka matcha dig med rätt körning utifrån dina önskemål.De vakanta tjänsterna har varierade arbetstider över dygnet, ange i din ansökan om du har specifika önskemål.

Kvalifikationer

  • BE CE körkort
  • Arbetserfarenhet från liknande uppdrag
  • Digitalt färdskrivarkort
  • YKB
  • Kunskaper i svenska

Vi tror att du som person är serviceorienterad, ansvarsfull och van vid att möta kunder. Du kanarbeta självständigt och är noggrann i ditt arbete. Vi ser positivt på om duhar en god lokalkännedom i Göteborg.

Intresserad?Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Operations Manager Andrius Romankevicius +46 701-68 80 31 eller Anna Bergström +46 762-55 98 10.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se