Hoppa till innehåll

Medarbetare till kolaverkstan

Sista ansökningsdag
03 september 2024 (1 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Desserter utan gränser är ett litet mathantverksföretag med lakrits som specialitet. Vi söker fler medarbetare som ska arbeta både i produktion och med försäljning. Kolaverkstan ligger i Pellerins gamla fabriker i Bagaregården.

Arbetsuppgifterna i produktion innebär att skära till, förpacka och etikettera vår prisbelönta Salmiakkola. Allt görs för hand och merparten av arbetstiden ägnas åt att slå in kolastänger i smörpapper. Det är ett fysiskt, repetitivt och trivsamt arbete. Disk och städ ingår också.

Salmiakkolan är en högkvalitativ produkt och varje kola ska vara snyggt förpackad. Det är därför ett krav att du som söker är mycket noggrann och trivs med rutinuppgifter.

Vi säljer kolan på marknader och mässor. Arbetsuppgifterna på marknader innebär att berätta om och sälja kolan och andra produkter. Det är viktigt att du både trivs med att jobba själv och att vara social. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kök, café, restaurang, butik eller annan försäljning.

Titta på hemsida och sociala medier för att få en bild av verksamheten.

Omfattning är ca 8 timmar per vecka, mer inför marknader och jul. Arbetstiderna varierar, huvudsakligen dagtid tisdagar. Marknader innebär helgjobb. Det passar därför dig som har ett flexibelt schema. Timlön.

Tillträde är omgående och intervjuer sker löpande.

Uppfyller du kraven så är du välkommen att skicka ett personligt brev med där du motiverar varför du vill arbeta hos oss.

Mejla till: salmiakkola@desserterutangranser.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se