Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Hårdvaruingenjör / Hardware Engineer till Micropower

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och utveckla nästa generations batterilösningar? Hos Micropower Group blir du del av ett spännande företag i teknologisk framkant. Vi söker dig med erfarenhet av hårdvarudesign och konstruktion på kretskort och elektronikkomponenter och som drivs av att få arbeta krossfunktionellt och lösningsorienterat. Sök tjänsten som hårdvaruingenjör på Micropower redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Micropower.

Om företaget

Micropower Group är en ledande utvecklare och tillverkare av industriella litiumjonbatteri- och laddarsystem och produkter. Med intern expertis som främjar innovation och driver utvecklingen av hållbara energilösningar framåt, är Micropower hängiven till att göra elektrifiering av industrin till verklighet.

Micropower Group är ett internationellt företag med huvudkontor i Växjö, Sverige. 2023 hade Micropower en omsättning på cirka 1,9 miljarder SEK och bestod av 500 anställda som arbetar på olika avdelningar. Med en stark företagskultur byggd på kärnvärdena hängivenhet, uppriktighet, närvaro och ansvar, strävar Micropower mot excellens i allt de gör.

Arbetsuppgifter

Som hårdvaruingenjör bidrar du med din kompetens i spännande projekt och kommer vara med i dess olika faser, från projektets konceptfas, till testning och implementering av hårdvaran. Din roll kommer även att innebära dokumentation av utfall, uppföljning samt att kontinuerligt driva förbättringar av produkt och processer. Du kommer att arbeta i labb såväl självständigt som tillsammans med ett team av kollegor och specialister där ni tillämpar ett agilt och teambaserat arbetssätt. Du arbetar krossfunktionellt och i enlighet med Jira samt rapporterar till Lead Hardware Engineering. Du deltar i möten och diskussioner med leverantörer och potentiella leverantörer och har en expertroll samt är en resurs i projekt. Du har kundkontakt rörande kravspecifikationer, kvalitetsfrågor och eventuella buggar.

* Hårdvarudesign, med elektroniska scheman och PCB samt PSBa layouts.
* Upprätta och överse komponentkrav
* Test och verifiering av komponenter
* EMC testning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Akademisk utbildning inom elektronik, elektroteknik eller annan relevant utbildning
* Minst ett års arbetslivserfarenhet hårdvarukonstruktion på kretskort och dess elektronikkomponenter, mikrokontrollers och styrenheter med lika delar analog anpassning/kraft samt digital konstruktion.
* Erfarenhet av CAD, meriterande om i Altium
* Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du bidrar med nya perspektiv, och testar mer än gärna nya arbetssätt. Du är öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. Du blir motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se konsekvenserna av jobbet du lägger ner. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Göteborg, Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.