Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba med patienten i fokus?

Vi söker nu erfarna djurvårdare med D9/ GKLH-intyg till vårt team som vill utvecklas med oss!Du är en glad, positiv och lösningsorienterad person med stort engagemang för ditt arbete där du alltid sätter patient och kund i fokus. Du har stor vana av hund och katt och kan förstå och hantera djur då de befinner sig i stressade situationer. Varm och kärleksfull omvårdnad av patienten är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder dig

En fartfylld och spännande arbetsplats med många specialister under ett och samma tak. Vi erbjuder interna och externa utbildningar kontinuerligt, goda möjligheter till vidareutveckling, generösa personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, skobidrag och möjlighet till gemensamma aktiviteter.

Jobbet innebär

Tillsammans med en veterinär och en djursjukskötare/ djurvårdare på nivå-3 ansvarar ni över ett visst antal inskrivna patienter på vårdavdelningen/ infektionsavdelningen. Du hjälper tillvid rond, har huvudansvar över omvårdnaden av patienterna, hjälper till med viss medicinering, blodprovstagning/PVK-läggning och tar hemgångar tillsammans med veterinär eller helt självständigt.

I din roll som djurvårdare på intensivvårdsavdelningen utför du både basal och avancerad omvårdnad av patienter med livshotande tillstånd. Du har varierande arbetsuppgifter såsom att kontrollera vitalaparametrar löpande, stöttar vid undersökningar och annan diagnostik samt utför hygienarbete på avdelningen.

Vi söker dig

Som person bör du ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel och lösningsfokuserad samt strukturerad i ditt arbete. Du har lätt att kommunicera och tar egna initiativ. Du är stresstålig, noggrann och har sinne för detaljer. Det är högt meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom djursjukvården. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice då vi både jobbar i team och har mycket kontakt med djurägare. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har lätt för att jobba i IT-system.

Kontaktperson och ansökan

Har du frågor om tjänsterna, kontakta vårdenhetschef Matilda Johansson

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varaktighet: 80%, med provanställning

Arbetstider: Dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Tillträde: Snarast.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 januari 2025 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se