Hoppa till innehåll
Bjerking logotyp

Miljökonsulter Bjerking Göteborg

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Miljökonsulter Bjerking Göteborg

Bjerking expanderar på västkusten och vi söker nya medarbetare som vill vara med och utveckla vår nystartade miljöenhet i Göteborg.

Vill du också tänka nytt, framåt och göra skillnad på riktigt? På Bjerking tror vi på kraften i att vara smarta tillsammans för att hitta lösningar på våra samhällsutmaningar. Som medarbetare på Bjerking äger du framtiden till din egen utveckling, men också en del av företaget. Är du vår nya omtänkare i Göteborg?

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker att det låter spännande att få vara med i uppbyggnaden av en ny enhet inom Miljö där du får bidra internt men även externt till kunder och samarbetspartners. Vi har idag en bred miljökompetens med dryga 40 medarbetare i Uppsala och Stockholm som vi nu utökar till Göteborgsregionen. Vi arbetar ofta i multidisciplinära uppdrag med våra andra kollegor på Bjerking och utvecklas genom att lösa utmaningar tillsammans med hjälp av våra olika kompetenser.

Din roll innebär att vara med i uppbyggande av nya team, knyta kontakter mot kunder och samarbetspartners samt att bidra med din kompetens i de uppdrag som Bjerking jobbar i.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av arbete inom miljöområdet såsom utredningar och åtgärder inom förorenade områden, byggnadsmiljö, MKB, tillståndsfrågor, luft, vatten eller naturvård.
  • Du har relevant högskole- eller universitetsexamen samt minst 5 års erfarenhet av branschen.
  • Du har vilja och engagemang att vara med och forma samt bygga upp västra Sveriges bästa arbetsplats för teknikkonsulter.
  • Du skriver och pratar obehindrat på svenska.
Vi lägger stor vikt vid hur du är som person, till exempel att du driver arbeten/projekt framåt med hjälp av samarbete och god kommunikation.

På Bjerking är vi omtänkare, vilket innebär att vara nytänkande och dela med sig av sina idéer i samarbete med kollegor och kunder. Det innebär också att vara omtänksam, reflektera, visa hänsyn och samtidigt bidra med positiv energi för att skapa ett högt engagemang och bekräfta kunder och kollegor.

Meriterande
  • Erfarenhet av att bygga upp och underhålla kundrelationer.
  • Väl etablerat nätverk inom branschen.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder möjlighet att bli delägare i ett medarbetarägt företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus. Bjerking är en inkluderande arbetsplats med vänskaplig känsla och trygghet. Vi vill främja ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i spännande uppdrag. Om du väljer att bli delägare får du dessutom möjlighet till vinstdelning i företaget.

Kontakt
Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla kontakter från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Sista ansökningsdag 2024-04-30

Hemsida bjerking.se

Placeringsort Göteborg

Kontakta Sander Anfinset Enhetschef miljö Göteborg E-mail 010-211 86 06 E-mailE-mailE-mail

Fler lediga tjänster

Följ oss
Bjerking logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du också tänka nytt, framåt och göra skillnad på riktigt? På Bjerking tror vi på kraften i att vara smarta tillsammans. Som medarbetare hos oss äger du framtiden till din egen utveckling, men också en del av företaget. Omtänk framtiden tillsammans med oss.