Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Arbetsledare kväll Beijer Hisings Backa Logistik

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Beijer Hisings Backa söker nu en arbetsledare under kvällen som tillsammans med övrigt team ska driva filialen till fortsatt framgång. Vi söker dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service! Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna och vill bygga Beijer med oss? Ansök då redan i dag!

Beijer erbjuder

Som arbetsledare verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha samt utveckla dina medarbetare/verksamheten i ett nära, operativt ledarskap. I ryggen har du en engagerad och uppmuntrande ledningsgrupp som ivrigt hejar på dig!

Dina huvudsakliga uppgifter

I rollen som arbetsledare bär du ansvar för att leda kvälls driften på Hisings Backas helt nya logistik del. Rollen innebär att leda och fördela arbetet och göra de rätta prioriteringarna samt se till så att vi upprätthåller en god kvalité i vårt plock.

Vem söker vi?

Då rollen som arbetsledare innebär att du verkar i en snabbföränderlig bransch söker vi dig som har erfarenhet ifrån att leda medarbetare eller liknande roll innan. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt team. Som ledare på Beijer har du förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som mycket meriterande.

Krav för tjänsten är:
- Krav är truckkort samt minst AM körkort

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Lagerchefen och blir en del av ett härligt, passionerat team.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Filialchef Patrik Knöös Beijer Byggmaterial Hisings Backa,

patrik.knoos@beijerbygg.se

Urval sker löpande medans intervjuer sker efter ansökningstiden utgång. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Hisings Backa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.