Hoppa till innehåll
Atlas Copco logotyp

Projekttekniker

Ansök nu
Visste du att de lösningar vi utvecklar är en viktig del av de flesta branscher? Elektronik, medicinsk forskning, förnybar energi, livsmedelsproduktion, infrastruktur och många fler. Vi finns överallt! Att arbeta med oss innebär att arbeta med den senaste tekniken och banbrytande, hållbara innovationer. Med vår inkluderande och omtänksamma miljö får du det stöd och den inspiration du behöver för att växa. Här omfamnas dina idéer och du slutar aldrig lära dig. Intresserad av att vara en del av vårt team?

Var en del av vår resa för en bättre morgondag!

Har du ett genuint intresse för teknik och trivs i ett arbete där du får kombinera det intresset med kundkontakt och praktiskt arbetet? Då kanske rollen som Projekttekniker till Göteborgsregionen hos Atlas Copco Industrial Technique är något för dig!

Rollen

I rollen kommer du att driva några av Atlas Copcos viktigaste värden: kundnöjdhet, kvalitet och produktivitet. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att installera, optimera och programmera våra produkter hos kunder inom monteringsindustrin. Du kommer att delta i projektmöten, ansvarar för att installationer är korrekt utförda, arbetar med avvikelser, utför förebyggande underhåll och kalibrering, samt utvecklar arbetsprocesser för dig själv och andra. Du har kontakt med fabriken i Sverige och Italien för att följa upp kvalitetsärenden samt är ett stöd för kundtjänst och säljare inom service och teknisk produktkompetens. Dessutom kommer du att få möjlighet att utveckla och genomföra utbildningar inom förbandsteknik och Atlas Copco Industrial Techniques produkter.

Du kommer att rapportera till Service Manager och vara en del av ett team i Sverige som erbjuder Atlas Copcos kunder service och teknisk kompetens kring produkterna.

Erfarenhet & personliga egenskaper

Du är en person som drivs av ny teknik lika mycket som att få nöjda kunder. Du är framåt med en lösningsorienterad approach till det du tar dig an och ger dig inte förrän du har fullständigt nöjda kunder. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar ett övergripande ansvar för det som hamnar hos dig, du kan strukturera upp din vardag men kan också vara flexibel om situationen kräver det.

Vidare ser vi att du har:

  • utbildning inom elektronik, el, industriell mekanik eller liknande.
  • något eller några års arbetslivserfarenhet inom industri, teknik, elektronik i en roll som fältservicetekniker eller liknande där kundkontakt varit del av din roll
  • PLC programmeringsvana.
  • talar och skriver svenska och engelska
  • har b-körkort
  • Har du erfarenhet från följande är det meriterande:
  • erfarenhet av förbandsteknik och monteringsindustrin.

Vårt erbjudande till dig

Atlas Copco erbjuder självständigt och utvecklande arbete hos ett innovativt och branschledande företag inom industriell teknik och programvara för tillverkningsindustrin. Vi är en internationell koncern där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Med vår inkluderande och omtänksamma miljö får du det stöd och den inspiration du behöver för att växa. Här omfamnas dina idéer, och du slutar aldrig att lära dig.

Placering

Göteborg, tjänsten innebär resor till våra kunder i området.

Övrig information

Då du kommer att resa mycket kommer du erbjudas tillgång till bil samt traktamente och restidsersättning.

Ansökan

Låter rollen som något för dig? Kul! Vi går löpande igenom ansökningar så vänta inte med att skicka in din ansökan innehållandes ditt CV och svara på ett par ansökningsfrågor. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu".

Har du några frågor om rollen eller processen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Gustafsson, anna.gustafsson@atlascopco.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta på Atlas Copco? Här kan du lyssna på några kollegor som berättar om sin vardag och du kan även läsa mer på vår karriärsida.

Diverse by nature and inclusive by choice
Bright ideas come from all of us. The more unique perspectives we embrace, the more innovative we are. Together we build a culture where difference is valued and we share a deep sense of purpose and belonging.
Atlas Copco logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Industrial Technique is a business area within Atlas Copco Group. We innovate together with our customers to transform the future in the automotive and general industries, providing industrial power tools, assembly systems, and machine vision solutions. We innovate to develop products, services and solutions that are key to our customers' success.

In 2022, the Atlas Copco Group had revenues of BSEK 141 and at year end about 49 000 employees. For more information, visit: www.atlascopcogroup.com