Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Innesäljare till Fortum

Publiceringsdatum
21 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du utmana dig själv i en säljroll och samtidigt representera ett av Sveriges största elbolag? Då har vi den perfekta möjligheten för dig som innesäljare hos Fortumi i centrala Göteborg!

Din framtida arbetsgivare
Kunden sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg, Heden. Vi har de senaste fem åren varit det elbolag som har vuxit mest i Sverige tack vare prismedvetna kunder. Det har gjort oss till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Det innebär att våra kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val. Tillsammans med oss får du chansen att utmana elhandelsbranschen och göra våra kunder nöjda, helt enkelt jobba för att bli Sveriges mest omtyckta elbolag.

Vad erbjuder rollen?
Som innesäljare hos oss kommer du att ha en spännande och varierande roll. Du får möjligheten att bygga starka kundrelationer och ge förstklassig service genom att hjälpa både befintliga och nya kunder att förlänga, förnya och anpassa sina elavtal. Tillsammans med vårt härliga team av kollegor kommer du att arbeta mot gemensamma mål och belönas med en generös fast grundlön, samtidigt som du har möjlighet att öka din inkomst genom vårt attraktiva provisionssystem.

Som innesäljare hos oss kommer du att ha en mångsidig roll med följande ansvarsområden:
- Försäljning av elavtal och tilläggstjänster till både nya och befintliga kunder genom telefonkommunikation.
- Ta administrativt ansvar för ditt eget arbete, vilket inkluderar noggrann dokumentation och uppföljning.
- Överträffa uppsatta resultat- och budgetmål genom ditt engagemang och skicklighet inom försäljning.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som innesäljare hos oss är det viktigt att du är en social person med en positiv inställning och en tävlingsinriktad drivkraft. Du har möjlighet att påverka din egen inkomst genom att nå och överträffa dina uppsatta mål. Din förmåga att skapa starka relationer med olika typer av människor kommer att vara en nyckel till framgång. Behärskar du svenska i tal och skrift flytande samt känner dig bekväm med att använda dator och telefon som arbetsverktyg, då kan du vara den vi söker!

Erfarenhet inom försäljning och/eller arbete inom elbranschen är meriterande, men det som värderas högst är din personlighet och inställning till att lyckas i denna spännande roll.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
innesäljare, kundbemötande, sälj, Göteborg, heltid, kundservice, el, kundkontakt, försäljning

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.