Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

IT-tekniker till producerande företag i Göteborg

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Det händer mycket på företaget och behovet finns av ytterligare en kollega på IT, en IT-tekniker ska bli till två. I din roll som IT-tekniker kommer du att bistå med IT-support på plats på företagets lokaler i Göteborg. Exempel på arbetsuppgifter är allmän felsökning, IT-administration, installation och uppdateringar.

Du kommer i huvudsak att arbeta med IT-support för exempelvis datorer, truck- och handdatorer, iPhones, iPad, telefoni och även switchar och brytsystem, truck- och handdatorer, ettikettskrivare samt nätverksskrivare. Företaget har Windowsmiljö för datorer och servrar. Andra arbetsuppgifter kan innebära att ta fram manualer och grundläggande utbildningar till företagets användare och att hantera projektleveranser i samråd med koncernens IT-avdelning utanför Sverige. Företagets centrala IT-avdelning hanterar IT-system av större karaktär så som Active Directory, brandväggar, SAP och Microsoft Office 365

Kontorstider gäller och du kommer att ha möjlighet att arbeta hemifrån en dag i veckan.



Din profil

För att passa i rollen har du en relevant IT-utbildning med dig och cirka två års erfarenhet av en liknande roll som IT-tekniker/onsitetekniker. Som person är du samarbetsvillig, prestigelös och noggrann. Du är nyfiken och vill bidra till både förbättring och kvalitet i ditt dagliga arbete. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Här kommer du att få möjlighet att teama med och lära av en kompetent kollega på IT, och arbeta i en varierande roll på ett företag där medarbetaren står i fokus.

Ansökningar behandlas löpande, så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!



Vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.



Kontakt information
Alicia Mattsson +46734159393 Alicia.Mattsson@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi söker en mångsidig och serviceinriktad IT-tekniker till vår kund i Göteborg. Rollen är något för dig som vill arbeta brett med IT högt och lågt och vill hitta ett företag att trivas på. Du kommer att vara en del av ett producerande företag och lösa ärenden i både kontors- och produktionsmiljö. Här får du möjlighet att vara en del av ett företag där både medarbetarnas trivsel och kundnöjdhet står i fokus.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag, men rätt person har möjlighet att gå över och bli anställd hos kundföretaget. Uppdraget startar så snart ni hittat rätt kandidat.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.