Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Verkstadsarbetare till Råda Industries

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du jobba i en dynamisk och växande industriverkstad? Trivs du med att arbeta praktiskt och har öga för kvalitet och detaljer? Råda Industries AB söker nu två engagerade verkstadsarbetare till sitt team i Göteborg!

Om tjänsten

Råda Industries är ett växande företag baserat i Göteborg, specialiserade på högkvalitativa komponenter samt verkstads- och industrilösningar. Med fokus på innovation och precision erbjuder företaget tjänster inom skärande bearbetning, montering och konstruktion. Råda Industries servar kunder inom ett brett spektrum av branscher, inklusive fordonsindustrin, energisektorn och medicinteknik. Råda Industries söker nu två verkstadsarbete till sina två verkstäder.

Om företaget

Råda Industries är ett växande företag baserat i Göteborg, specialiserade på högkvalitativa komponenter samt verkstads- och industrilösningar. Med fokus på innovation och precision erbjuder företaget tjänster inom skärande bearbetning, montering och konstruktion. Råda Industries servar kunder inom ett brett spektrum av branscher, inklusive fordonsindustrin, energisektorn och medicinteknik.

Arbetsuppgifter

Råda Industries har två verkstäder där de söker en verkstadsarbetare till respektive verkstad. I den första verkstaden utförs moment som mängdning, gradning och gängning där det som bearbetas kommer ut från en laser som går till gradning, ett moment som sker för hand. Vidare är det arbetsuppgifter som manuellt skärande, försänkning och kantpressning. I den andra verkstaden är det moment som bearbetning, skärande, gängning, försänkning, gradning och blästring i kabinett. Där finns även en CNS-styrd manuell fräs som används liksom en manuell svarv. För båda verkstäder hämtas underlag från Monitor.

* Mängdning, gradering, gängning, gradning, manuellt skärande, försänkning och kantpressning
* Bearbetning, skärande, gängning, försänkning, gradering och blästring i kabinett
* Underlag hämtas från Monitor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av arbete i verkstad eller liknande industriell miljö
* Erfarenhet av att arbeta med verkstadsmaskiner och verktyg, det är meriterande med erfarenhet av CNC-svars eller fräs
* Det är meriterande med truckkort AB och B-körkort
* Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift

För att rivas i rollen ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att arbetet blir slutfört i tid. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess med tydliga steg så att inget lämnas ogjort. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Vidare ser vi gärna att du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.