Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Montör till Råda Industries

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en praktiskt lagd person som trivs med att arbeta med händerna? Vill du vara en del av ett team som bygger högkvalitativa industriprodukter? Råda Industries AB söker nu en montör som vill vara med och skapa förstklassiga lösningar för deras kunder!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Råda Industries har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Råda Industries en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt CV. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Råda Industries är ett växande företag baserat i Göteborg, specialiserade på högkvalitativa komponenter samt verkstads- och industrilösningar. Med fokus på innovation och precision erbjuder företaget tjänster inom skärande bearbetning, montering och konstruktion. Råda Industries servar kunder inom ett brett spektrum av branscher, inklusive fordonsindustrin, energisektorn och medicinteknik.

Arbetsuppgifter

Som montör arbetar du med montering av olika industrikomponenter och system enligt specifikationer och ritningar som du hämtar från Monitor. Du blir en viktig del i produktionskedjan och säkerställer att produkterna håller hög kvalitet, vilket kan innefatta felsökning eller enklare justeringar vid behov. Arbetet är varierande och innefattar allt från mekaniska till elektriska monteringar beroende på projekt.

* Montering av komponenter och system enligt ritningar och instruktioner
* Säkerställa att arbetet utförs enligt företagets kvalitetsstandarder
* Genomföra felsökning och enklare justeringar vid behov
* Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa en effektiv produktionsprocess

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av montering, gärna inom industri eller verkstad
* Är tekniskt lagd och kan läsa och förstå ritningar och instruktioner
* Det är meriterande med truckkort AB och B-körkort
* Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift

För att rivas i rollen ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att arbetet blir slutfört i tid. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess med tydliga steg så att inget lämnas ogjort. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Vidare ser vi gärna att du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.