Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
10 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Best Transport expanderar och vi söker nu åkerier som vill vara med på vår elektrifieringsresa

Dagtid - Express- och distributionstjänster med preliminär schemalagd arbetstid måndag-fredag ca kl 07:00-16:00 och/eller 08:00-17:00

Kvällstid - Hemleveranser sker veckans alla dagar mellan ca kl 16:00-23:00

Detta behöver du som åkare ha!
Att komma igång som åkare hos oss tar bara ett par veckor. Använd vår checklista så är du säker på att du har det som krävs:
  • Har yrkestrafiktillståndmed behörighet för gods
  • Är godkänd för F-skatt
  • Åkeri med anställd personal skall vara anslutna till och inneha kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivarförbund eller med Svenska Transportarbetareförbundet. Best Transport genomför kontroller mot vägtrafikregister och bakgrundskontroller på både åkare och förare
Fordonskrav
  • Ska vara registrerade för godstrafik
  • Ska drivas av förnybart drivmedel så som El, Gas eller HVO100. Elfordon är ett stort plus
  • Får inte vara äldre än 6 år från tillverkningsdatum
  • Lastutrymme om minst 6 kubikmeter
Krav på förare
Utöver Bests uppförandekod
som omfattar alla personer verksamma inom Best, ska förare även:
  • Inneha svenskt körkort
  • Behärska svenska språket i tal och skrift
Våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Därför är det viktigt att alla som kör uppdrag för Best Transport är positiva, engagerade och måna om att vara professionella i sin yrkesroll. Vi är övertygade om att det är ett vinnande koncept att förbereda förare på vad yrket kräver. Därför utbildar vi på Best Transport alla förare i Best Academy - vårt alldeles egna e-learningsystem.

Fördelarna med oss är många...
Schyssta villkor - För oss på Best Transport är det viktigt att alla ska ha schyssta villkor. Därför ställer vi krav på att alla åkare som ansluter sig till oss och som har anställd personal ska inneha kollektivavtal.

Stabilitet och expansion - Best Transport är en stabil uppdragsgivare med ett stadigt flöde av uppdrag. Vi sysselsätter dagligen våra åkerier mellan kl 06-23. Och det är så det ser ut idag! Vi expanderar nämligen hela tiden vår verksamhet och får allt fler uppdrag.

Sänkta kostnader - Vi har ordnat så att våra åkerier får rabatt på bland annat bränsle och fordon. Genom våra RAM-avtal kan vi alltså hjälpa dig att sänka kostnaderna!

Trygghet - Av oss får du hjälp med alltifrån rekrytering till moderna arbetsverktyg för att se till att din verksamhet växer tillsammans med oss. Du kan känna dig trygg med att vi hjälper dig!

Ständig utveckling - Konkurrensen om kunderna är stenhård. Och kundernas krav ökar hela tiden. Därför är vi i ständig utveckling. Att hitta nya och bra lösningar och ständigt sträva efter att bli bättre - det är en av våra styrkor.

Korrekt ersättning - Vår ersättningsmodell gör att du som åkare får betalt för varje utfört uppdrag. Dessutom kan du känna dig säker på att du får betalt i tid och att ersättningen är korrekt.

Om Best
Best har sedan 1976 erbjudit företag prisvärda logistiklösningar och är idag en ledande aktör i Norden inom last-mile. Företaget utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och hållbara expressleveranser och distributionsuppdrag i Sverige, Norge och Danmark.

Best har med sitt express- och distributionserbjudande kunder inom vitt skilda branscher och av varierande storlek. Företaget är även specialiserat inom ett antal koncept såsom logistik för E-commerce, Servicelogistik och Healthcare-logistik.

Best är idag logistikbranschens klarast lysande hållbarhetsprofil, framför allt tack vare den fossilfria fordonsflottan där elbilarna snabbt ökar i antal och företagets fokus på schyssta villkor och krav på kollektivavtal.
Best Transport logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Best Transport har sedan starten tagit positionen som en av Sveriges största transportförmedlare. Best förmedlar och utför cirka 5000 uppdrag per dag fördelat på våra cirka 400 fordon. Best har idag 250 anslutna åkerier. Varje orange fordon som syns i trafiken drivs av en våra anslutna åkerier. Best utför transporter under dygnets alla timmar både mot större och mindre företag.