Hoppa till innehåll
Dickson-Constant Nordiska AB logotyp

Kundservicemedarbetare

Sista ansökningsdag
18 december 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
  Kundservicemedarbetare till Dickson Constant i Göteborg! 

Är du en engagerad kundservicemedarbetare som trivs med ett omväxlande arbete med fokus på riktigt bra kundservice? Hos oss får du chansen att arbeta i en dynamisk och sammansvetsad grupp där teamwork och en positiv arbetsmiljö står i fokus.

Vårt huvudkontor ligger i Frankrike, vilket ger dig möjligheten att arbeta i en internationell miljö med spännande utvecklingsmöjligheter. Trivs du i en varierad roll och vill vara en del av ett mindre team på fem personer som verkligen värdesätter samarbete och kundnöjdhet, då är detta jobb för dig! 

Som kundservicemedarbetare / säljsupport jobbar du från vårt rymliga och moderna kontor i Grimmered där vi är sex medarbetare. 

Arbetsuppgifter

  • Ordermottagning och kundsupport: Du lägger och tar emot orderbeställningar och besvarar beställningar, leveranser, returer, fakturor och reklamationer.
  • Säljsupport: Du arbetar tätt ihop med säljteamet och stöttar dem med material och har kundkontakt både via telefon och mail. 
  • Logistik: kontinuerlig kontakt med leverantörer och säkerställa att produkterna kommer till mottagare i tid och på ett smidigt sätt. 

Vad har Nicolas Kessler, Sales Director Nordic & Baltic, att säga om sin resa på företaget?

"Jag har arbetat på Dickson Constant i 26 år och har haft möjlighet att växa inom företaget. Jag började som säljare och var med och ansvarade för utvecklingen på den nordiska marknaden. Efter flera år i den rollen blev jag försäljningschef och 2012 fick jag möjligheten att leda det svenska dotterbolaget som ansvarig för Norden och Baltikum. 

Under den här resan har jag haft förmånen att se hur både företaget och marknaden har utvecklats, och jag har fått värdefull erfarenhet av att arbeta med både försäljning på olika nivåer och ledarskap i en internationell miljö. Företaget är en del av Amerikanska Glen Raven-koncernen vilket ger det styrkan och stabiliteten av att tillhöra en större internationell organisation. Samtidigt behåller Dickson Constant Samtidigt behåller Dickson Constant sin strategi att vara nära marknaderna lokalt runt om i Europa genom dotterbolag, på så vis kan vi som företag anpassa vårt utbud, service mm till vad marknaden vill ha i exempelvis norden vilket kan vara en stor skillnad jämfört med vad södra Europa vill ha. 

Dina egenskaper
För rollen som kundservicemedarbetare / säljsupport söker vi dig som är en positiv och social kundservicemedarbetare med ett starkt engagemang för service och kundnöjdhet. Som person är du strukturerad och flexibel, och har en naturlig förmåga att kommunicera effektivt med både interna och externa parter. I din roll stöttar du kunder och bidrar till ett smidigt samarbete mellan vårt lager i Sverige och huvudkontoret i Frankrike. 

Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta mot gemensamma mål, samtidigt som du är självgående och kan arbeta självständigt när det behövs. Du uppskattar varierande arbetsuppgifter, kan prioritera rätt i ditt arbete och har förmågan att hantera utmanande situationer med lugn och professionalism. 

Dina kunskaper
För att lyckas i rollen som kundservicemedarbetare / säljsupport är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande, i både tal och skrift. Du behöver också ha god datorvana och känna dig bekväm med att använda olika system och verktyg i ditt dagliga arbete. Du behöver ha erfarenhet av liknande arbete som exempelvis kundsupport, innesäljare eller säljsupport. 

Vi erbjuder
Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, privat pensionsförsäkring och sjukvårdsförsäkring. Balans mellan jobb och fritid är viktig och det finns möjlighet till flex och att jobba på distans upp till två dagar i veckan om så önskas. 

Kontakt och ansökan
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Johansson, kontorsansvarig, fjohansson@dickson-constant.com eller 072-1949769. Observera att vi pga. GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen.  

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

 

Om Dickson Constant Nordiska
Dickson är ett franskägt företag med huvudkontor och fabriker i Lille, norra Frankrike. Företaget är en del av den amerikanska gruppen Glen Raven. Dickson är marknadsledande inom solskyddstextilier, utvändiga möbeltextilier och marina textilier. De expanderar även till nya marknader som inredningstextilier och vinylgolv. Med ett globalt nätverk och filialer världen över distribuerar Dickson sina produkter i över 110 länder

Dickson-Constant Nordiska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 december 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.