Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Avdelningsledare till LE34 Mätkonsult

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en självgående och initiativtagande avdelningsledare till LE34 växande team i Göteborg. I denna roll kombinerar du administrativa uppgifter med ledarskap och projektansvar, samtidigt som du utvecklar både personal och verksamhet. Du har en stark kundorientering, bygger långsiktiga relationer och skapar nya affärsmöjligheter. Om du söker en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och stor tillit, där du kan blomstra och ta ansvar, är detta rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att LE34 har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och LE34 en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

LE34 är Nordens största konsultföretag inom lantmäteri och markanvändning med 450 medarbetare. Från deras 29 kontor som är placerade runt om i Norden arbetar ungefär 500 medarbetare med att leverera högkvalitativa kundanpassade lösningar. LE34 levererar tjänster inom sju områden; expropriation och marklagstiftning, fastighetsgränser och egendomar, tekniska mätningar, vindkraftverk & planering, offshore, allmännyttiga tjänster och geografiskt informationssystem. Det finns därför goda möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med företaget. Från planering till genomförande arbetar företaget med att leverera lösningar på marken, till sjöss och i luften för företag, kommuner och privatpersoner.

LE34 vill vara ett företag där gemenskap och samarbete står i centrum. Vi strävar efter att alltid leverera ”second to none” expertis, där vi inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar. Vår vision är att vara den ledande och pålitliga partnern med innovativa lösningar och expertrådgivning. Medarbetarna är vår viktigaste tillgång, och genom kontinuerlig utbildning skapar vi en miljö där professionalism, motivation och ambition driver oss framåt. Våra kärnvärden - respekt, dialog, ansvar, samarbete och nöjdhet - är grunden i allt vi gör, varje dag. Tillsammans skapar vi hållbara och framgångsrika affärer.

Arbetsuppgifter

LE34 är en dynamisk organisation som nu i samband med deras tillväxtresa söker en ny avdelningsledare till kontoret i Göteborg. I rollen som avdelningsledare får du en spännande och varierande vardag där du har möjlighet att kombinera administrativa uppgifter med ansvar för både personal och projekt. Du hanterar fakturering, tidrapportering samt personalrelaterad administration. Du är förutom det ansvarig för rekryteringsprocessen, från att attrahera rätt kandidater till onboarding och offboarding av medarbetare. Som personalansvarig leder du ett team av mättekniker i Göteborg, där du är en viktig del i den planerade tillväxten inom de kommande två åren. Du arbetar nära ditt team och bidrar aktivt till både deras utveckling och verksamhetens framgång. En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara kundkontakt och försäljning. Du får möjlighet att bygga och utveckla ditt nätverk inom bygg- och anläggningsbranschen, samt aktivt arbeta för att identifiera och säkra nya projekt. Genom att behålla och utveckla befintliga kundrelationer, samt via upphandlingskanaler, hjälper du till att driva verksamheten framåt. Utöver det är du ute i fält vid behov, där du geomför mätuppdrag och stödjer teamet i projekten. Du är också en viktig del av ledningsgruppen för teknisk mätning, där du bidrar till verksamhetens utveckling.

* Personalansvar och rekrytering
* Kundkontakt och försäljning
* Projektarbete och mätning
* Ledningsansvar och måluppföljning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial relevant utbildning, inom mätteknik, GIS eller motsvarande. Utbildning inom ledarskap och/eller projektledning är meriterande.
* Flera års erfarenhet inom produktionsmätning; som inmätning/utsättning, volymberäkning, relationsunderlag
* Erfarenhet som ledare och samordnare i större infrastruktur- eller anläggningsprojekt.
* Meriterande om Trafikverkets behörighet I eller II, Skylift
* Meriterande om erfarenhet av Trimble (instrument och programvaror)
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Danska är meriterande.
* B-körkort

Vi söker en självgående person som trivs i en miljö där det finns högt i tak och tilliten är stor. Du är ödmjuk, lyhörd och har en stark kundorientering - något som gör dig framgångsrik i att bygga långsiktiga relationer och skapa förtroende. Din affärsmässighet kombinerat med ett genuint intresse för att förstå kundernas behov gör att du kan leverera med hög kvalitet och skapa värde för både kunder och företaget. Med ett starkt driv och en naturlig förmåga att ta initiativ, är du inte rädd för att ta ansvar och fatta beslut när det behövs. Som ledare eller teammedlem vet du hur viktigt det är att skapa förtroendefulla relationer och leda genom tillit och engagemang.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.