Hoppa till innehåll

Maskinoperatör - Nissafors

Sista ansökningsdag
04 september 2024 (3 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företaget:

Stenqvist grundades 1894 i Kvidinge, nära Helsingborg, i södra Sverige. Företaget är en av de största förpackningstillverkarna i Norden med ett miljövänligt koncept. Fabrikerna har en hög flexibilitet och kapacitet så att behoven kan tillgodoses för att säkerhetsställa högkvalitativa pappers- och plastprodukter samt individuella förpackningslösningar. Det senaste lagrings och logistiksystemet garanterar snabba och pålitliga leveranser. Fabriken i Nissafors har funnits i över 80 år!

Till vår produktionsenhet i Nissafors söker vi nu:

Maskinoperatör till påsmaskin vilket innebär att vi producerar från pappersrulle till färdig pappersbärkasse inklusive tryck. I jobbet ingår att underhålla, kontrollera och åtgärda eventuella fel som uppstår.

Det är en klar fördel om du tidigare arbetat inom produktion och är mekaniskt lagd.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har en prestigelös inställning, positiv energi och är ansvarstagande. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett noggrant men effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har god samarbetsförmåga.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se