Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en CNC-operatör till vår fräs och kap. Som CNC-operatör arbetar du med programmering av maskinerna men till största del med produktion av aluminiumdetaljer.

Viss montering och MIG svetsning kan förekomma.

För att trivas i denna rollen tror vi att du som söker gillar att arbeta i ett högt tempo med snabba beslut och korta ledtider. Vi ser även att du är lösningsorienterad, flexibel, noggrann och positiv. Hos oss står kunden alltid i fokus, så du behöver vara kundfokuserad och ansvarstagande. Arbetet är fysiskt krävande och man behöver ha förståelse för ritningar, programmering, fastsättning och förebyggande underhåll av maskinerna. Truckkörning sker dagligen inuti vår industri så säkerheten är väldigt viktig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och ser även att du har utbildning inom CNC bearbetning.

Hos oss på arbetar man i en industrimiljö och din huvudsakliga arbetsuppgift blir vid fräs och kapmaskinerna. Vid maskinerna Vid perioder kan du behöva arbeta på andra stationer. Att hugga i där det behövs får inte vara ett hinder för dig.

På Pulverlack i Hedesunda driver vi en av Sveriges mest moderna legolackeringar. Vi lackerar, monterar och paketerar produkter åt ett flertal större kunder. Vi är i dagsläget 36 anställda och drivs av passionen för lackering och montering med oslagbar kvalité, hög service och snabba leveranser.

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer. www.pulverlackhedesunda.se

För mer information kring tjänsten kontakta:

Marie Bergqvist

Tel. 0291-444 04

marie@pulverlackhedesunda.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se