Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta i en spännande miljö med världsledande varumärken? Missa inte möjligheten till en utvecklande roll som personbilstekniker hos Sveriges största återförsäljare av Volkswagen, Seat, Cupra och Skoda!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som personbilstekniker kommer du utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på flera av Volkswagenkoncernens varumärken så som Volkswagen, Seat, Cupra samt Skoda. Du kommer att få arbeta i en märkesverkstad med hög kvalité på utförda arbeten men också sättet vi tar hand om våra kunder. Du arbetar mestadels självständigt men också i team. Totalt arbetar ca. 70 medarbetare på Bondegatan antingen inom servicemarknad eller försäljning.

Det här utmärker dig

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning alt. eftergymnasial utbildning inom fordon samt ett par års arbetserfarenhet av arbete som tekniker. Har du arbetat med något av våra bilmärken och därav även arbetat i Automaster, ELSA eller ODIS ser vi det som meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du bör ha god system- och datorvana samt B-körkort.

Vårt erbjudande

  • Fast månadslön och bonussystem
  • Hälsoundersökning via företagshälsa
  • 4000kr årligen friskvårdsbidrag
  • Personlig utbildningsplan via tillverkare
  • Förmånliga rabatter och erbjudande på köp av bil, reservdelar och finansiering
  • Trygg arbetsmiljö, vi är en av få arbetsgivare i Sverige som är ISO 45001-certifierad

Om oss

Din Bil Gruppen är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi representerar märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche och Europcar på den svenska marknaden. Vi har drygt 60 olika anläggningar och 2500 medarbetare i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2024-05-26 Vid frågor kontakta rekryterande chef Gery Johansson.

Din Bil Sverige eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Din Bil Sverige AB Volkswagen Gävle logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren