Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Inköpare

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi söker en driven och engagerad inköpare till vårt härliga team. Ditt uppdrag innebär att du löpande har en nära dialog med kollegorna som jobbar i produktionen kring de inköp som vi gör lokalt, här på vår trivsamma anläggning. Vi tror att du har erfarenhet och känner dig trygg i förhandlingar med leverantörer både kring priser och leveransvillkor. Du ser det som en självklarhet att alltid utveckla och förbättra både stora och små delar i vår inköpsprocess. Visst låter det som en spännande roll! Då kanske det är dig vi söker?

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 48 000 anställda på mer än 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på ca 12,8 miljarder Euro 2022. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 800 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner och säte i Eslöv. I Gävle tillverkar vi wellpapp i våra lokaler på Brynäs. Vi är ett härligt team på ca 125 medarbetare som nu söker en ny kollega.

Vi är ett bolag som är fast beslutna om att göra skillnad för en grönare och blåare planet. För oss innebär det att göra de rätta valen för vår personal, våra lokalsamhällen och vår miljö, genom produkter och processer som gör verklig skillnad för våra kunder och över hela vår värdekedja. Sann hållbarhet sträcker sig hela vägen: från inköp och samarbete med våra leverantörer, till produktion och produktleverans till våra kunder.


Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som inköpare innebär att du dagligen har en nära dialog med kollegorna som jobbar i produktionen kring de inköp som sker till vår produktionsanläggning. Du arbetar självständigt för det mesta, men har även stöd i vissa frågor från vår centrala inköpsorganisation som idag ansvarar för inköp av råvaror, upphandling och inköp av transporter osv. I ditt arbete ingår det att effektivisera och förbättra inköpsadministrationen och den operativa inköpsprocessen när det kommer till de inköp vi gör lokalt.

Du kommer att jobba med konkurrensutsättning och utvärdering av befintliga leverantörer. Vi tror därför att du har erfarenhet och känner dig trygg i dialog och förhandlingar med leverantörer både när det kommer till priser, leveransvillkor osv.

Vi erbjuder dig ett lärorikt och utvecklande arbete med goda förutsättningar för att utvecklas i rollen. Du kommer vara en nyckelperson som får i uppdrag att säkerställa att vi alltid jobbar med rätt leverantör som kan växa och utvecklas med oss även i framtiden. Vi är ett familjärt gäng som trivs att jobba tillsammans över gränserna i vår verksamhet för att ständigt utveckla och leverera våra välrenommerade produkter.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp, logistik eller närbesläktat område. Du har en god teknisk förståelse och det är meriterande om du arbetat inom tillverkningsindustrin tidigare. Du gillar att jobba nära och samarbeta med produktionen och du ser det som en självklarhet att både bygga och upprätthålla relationerna med våra leverantörer och samarbetspartners.

Du har ett högt driv, är självgående och van vid att arbeta strukturerat. Det kännas naturligt för dig att se nya lösningar och förbättringar för att utveckla våra rutiner och arbetssätt i hela inköpsprocessen. För att lyckas i rollen tror vi att du har god erfarenhet av att förhandla kring både stora och små inköp.

Du är kommunikativ och du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi jobbar i affärssystemet SAP, vilket är meriterande om du har erfarenhet ifrån.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Smurfit Kappa Sverige AB med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 26 maj. Vid frågor kring tjänsten kontakta chefsrekryterare Elin Broqvist 073-351 27 47. Välkommen med din ansökan!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.