Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektadministratör till Eaton

Sista ansökningsdag
07 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av administrativt och koordinerade arbete? Är du dessutom en strukturerad och serviceinriktad person som trivs i en varierande roll? Vi söker nu en projektadministratör för ett projekt där du får möjligheten att arbeta i en internationell arbetsmiljö.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Eaton är ett mångsidigt företag inom el och krafthantering och profilerar sig i vår globala och gemensamma övergång till grön och förnybar kraft. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden.

2021 hade Eaton globalt en omsättning på 19.6 miljarder dollar, ca 100 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör har du en bred och varierad roll där du agerar spindeln i nätet på dedikerat projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera och stötta projektledaren och det lokala serviceteamet i det administrativa arbetet. Konkreta arbetsuppgifter kan exempelvis vara att säkerställa så att processer är tydliga och följs, administrera och logga säkerhetsrutiner, ansvara för säkerhetsutbildningar och rapportera både internt och externt hur arbetet fortlöper och rutiner efterföljs. Vidare ansvarar du även för loggning och administrering kring tidrapporter och säkerställer att de är korrekta och redovisas på rätt sätt.

Du ingår i ett internationellt team där några av dina kollegor arbetar på plats med dig i Gävle och några från ett kontor i Europa. Även kunden som du rapporterar till är av internationell karaktär.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning inom tekniskt område, meriterande med eftergymnasial utbildning inom relevant tekniskt område
* Minst 3 års erfarenhet av en koordinerade och administrativ roll, meriterande om det varit inom bygg- eller anläggningsbranschen
* Erfarenhet av att ha jobbat i en internationell miljö är meriterande
* Erfarenhet av att arbeta med personsäkerhet är meriterande
* Du talar och skriver både på svenska och engelska flytande

För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär många kontaktytor är du serviceinriktad och har du en god kommunikativ förmåga. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.