Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Environment, Health and Safety Site Manager

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet inom miljö, hälsa och säkerhet? Vill du bli en del av ett tekniskt ledande och globalt bolag som arbetar för att skapa bättre förutsättningar för vår miljö? Då kan det här vara en tjänst för dig, då Eaton söker en Environmental, Health and Safety Site Manager.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eaton har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eaton en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Eaton är ett mångsidigt företag inom el och krafthantering och profilerar sig i vår globala och gemensamma övergång till grön och förnybar kraft. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden.

2021 hade Eaton globalt en omsättning på 19.6 miljarder dollar, ca 100 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

Arbetsuppgifter

I rollen som EHS Site Manager, arbetar du operativt med att säkerställa och främja en säker arbetsmiljö inom våra datacenterprojekt, med ett stort fokus på elsäkerhet. Du ansvarar för att utveckla, implementera och följa upp EHS-planer och säkerhetsstandarder, samt stödja projekt- och platsledning i EHS-relaterade frågor.

Rollen innebär att du:
* Granskar, utvecklar och uppdaterar projektens EHS-planer för att säkerställa att de uppfyller aktuella lagar och standarder, samt samordnar EHS-programmet på plats och bistår platschefen med implementering.
* Säkerställer att dokumentation kring lagstiftning, standarder och riktlinjer finns tillgänglig och efterlevs, samt att riskbedömningar genomförs av kompetenta personer.
* Genomför frekventa säkerhetsinspektioner, leder veckovisa EHS-inspektioner och möten, och rapporterar om osäkra förhållanden till ledningen.
* Utvecklar och underhåller en guide för arbetet på plats och granskar regelbundet platsens beredskapsplan.
* Hanterar incidenter och olyckor genom att leda utredningar, analysera händelser och föreslå förebyggande åtgärder.
Du kommer också att:
* Samverka med projektledare, serviceavdelningen, underleverantörer, försäkringsrepresentanter, myndigheter och kunder i frågor som rör EHS.
* Delta i kundspecifika initiativ och representera Eaton EHS.
* Säkerställa att personal som arbetar i datahallarna har rätt utbildning för sina uppgifter och arbeta med RAMS tillsammans med projektledare och kund.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har erfarenhet från en liknande roll där du har arbetat med bland annat riskanalyser och kopplat till större kunder
* Du har erfarenhet från bygg-, installation eller vindkratsbranschen, alternativt liknande bransch som är kopplad till en fysisk arbetsplats
* Meriterande om du har arbetat med RAMS samt om du har samarbetat med utländska verksamheter
* Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom hälsa och säkerhet

Vi söker dig som är resultatinriktad och har en stark drivkraft att leda förbättringar och driva arbetet framåt. Din förmåga att ta ansvar och agera självständigt gör att du kan leda projekt och initiativ med beslutsamhet och målmedvetenhet. Du är en relationsbyggare och har god samarbetsförmåga, med förmågan att vinna förtroende och skapa engagemang inom organisationen. Du är trygg och tydlig i din kommunikation, van vid att hålla presentationer och utbilda andra. Då arbetet innebär att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor är du en person som känner dig bekväm med att ta ansvar och leda andra, samtidigt som du behåller en positiv och professionell attityd.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.